حجت الاسلام کیایی نژاد در بازدید از سرپرستی روزنامه جام جم البرز مطرح کرد،
پیروزی انقلاب با فریاد الله و اکبر به دست آمد

جام جم البرز- حجت الاسلام شیخ مفید کیایی نژاد، فرزند گرانقدر حجت الاسلام محمد کیایی نژاد از تبار عالمانی است که سوابق بسیار درخشانی از روزگاران قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دارد. پدر و اجداد بزرگوارش نیز در کسوت مقدس روحانیت به تبلیغ، تحقیق و ترویج مکتب اهلبیت علیهمالسلام اشتغال داشتهاند. حجت الاسلام مفید کیایی نژاد سه دوره نمایندگی مردم شریف ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد.
سالروز پیروزی انقلاب اسلامی برای کسانی که آن روزها را از نزدیک دیده و با تمام وجود لمس کرده اند ولو درآن زمان در سنین نوجوانی یا کودکی بوده باشند مالامال از خاطره هاست.
یکی از جاذبههای دهه فجر در طول سال ها نیز نقل همین خاطرات از زبان شخصیتهای مختلف و حتی شهروندان عادی یا انقلابیون بوده است.
در آستانه چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران در 22 بهمن 1357 با حجت الاسلام شیخ مفید کیایی نژاد به گفتگو نشستیم تا از آن روزهای غرور آفرین ذکری به یادگار انجام داده باشیم:
از خودتان بگویید؟
در سال 1331در روستای گلیرد طالقان، زادگاه مبارز نستوه حضرت آیت الله طالقانی«ره» به دنیا آمدم. پدرم به همراه والدین به قم مهاجرت می کنند. من از همان طفولیت به آموزش قرآن در مکتب خانه روی آوردم. تشویق خانواده و هم چنین علاقه فراوان خودم به تحصیل علوم دینی پرداختم و در حوزه علمیه قم به تحصیلاتم ادامه دادم. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و به دستور آیت الله طالقانی به عنوان مسئول کمیته انقلاب اسلامی طالقان مشغول فعالیت شدم. سپس برای ادامه تحصیل به قم برگشتم. سال 1368بود که به مجلس شورای اسلامی وارد شدم. در دوره سوم و چهارم نماینده مردم محترم ساوجبلاغ و طالقان بودم. بعد از اتمام خدمت در مجلس مدتی در گزینش صدا و سیما و مدت 5 سال هم نماینده ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی تهران(جنوب) را به عهده داشتم. در این موقع بود که بازنشسته شدم. دوباره در انتخابات مجلس نهم از طرف مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان بار دیگر به مجلس رفتم. در حال حاضر مشغول تدریس و سخنرانی هستم.
مشوقتان برای پیوستن به انقلاب چه کسی بود؟
با مرحوم طالقانی بسیار مانوس بودم. ایشان مشوق بسیار خوبی برایم بود. در دوران نوجوانی و روزهای اوج انقلاب، رساله ها، اعلامیه ها ونوارهای سخنرانی حضرت امام را پخش می کردیم . مدرسه حقانی وگلپایگانی از مدارس معروف قم در عرصه مبارزات انقلاب بود. حدود 5 سال در خدمت شهید قدوسی فعالیت و آموزش های لازم را دیدم. سال 51 بود که توسط ساواک دستگیر شدم. این حبس 6 ماه طول کشید. بعد از آزادی با احتیاط فعالیت می کردیم، چون تحت نظر بودیم . در سال 54 در مراسم سالگردشهدای قم قرار شده بود این برنامه در مدرسه فیضیه برگزار شود، اما نیروهای ساواک با این کار مخالفت کردند. ما مراسم برگزار شد. حاضرین در مدرسه تحصن کردند. نیروهای امنیتی مدرسه را محاصره کردند. روز 16خرداد ساعت 4 بعدازظهر کماندوهای رژیم، وارد مدرسه شدند و با شدت به طلاب حمله ور شدند. همه را ضرب وشتم کردند. دستگیر شده ها را در 17 خرداد سال 54از قم به تهران و سپس به زندان اوین فرستادند.
زندان و فعالیت های مخفیانه
آن دوران زندان در ایام فاطمیه بود وبا توسل به حضرت زهرا (س) بعداز 20 روز ما را آزاد کردند. و جالبتر این که بعد از آزادی ما را به سربازی نیز نفرستادند. در آن دوران به صورت مخفیانه فعالیت می کردیم. تا اینکه در ماه رمضان سال 57 برای تبلیغ به روستای ورکش طالقان رفتم ودر امامزاده یوسف در روز 21ماه رمضان برای جمعیت آنجا سخنرانی نمودم ومردم مرگ بر شاه می گفتند وقرار بودشب دستگیر شوم ومن متوجه شدم وفراری شدم وبه طبس رفتم. وقتی شرایط مساعد شد دوباره به قم برگشتم .
نقش آیت الله طالقانی و روحانیون کرج
آیت الله طالقانی نقش مهمی در حرکت انقلاب در کل کشور داشتند ومردم علاقه خاصی به ایشان داشتند وروحانیون کرج نیز در ادامه این حرکت ها خیلی تلاش کردند ودرزمان حضورامام در تبعید کارها را ایشان انجام می دادند وبه پیروزی منجر شد . سه عامل مهم در پیروزی انقلاب دخیل بود . اول اسلامی بودن انقلاب . دوم نقش امام در رهبری مردم واطاعت مردم از ایشان واتحاد وهمبستگی مردم و بالاخره تکبیر الله اکبر باعث این پیروزی انقلاب شد.
وحدت رمز پیروزی
در قرآن به وحدت مسلمین اشاره شده است وبا اعتقاد به ولی فقیه ونصب العین کردن اوامر رهبری خیلی از مشکلات حل می شود. همه باید متحد شوند وباید همگام با اوامر رهبری پیش برویم. اگر نواقصی وجود دارد نواقص از خود ماست وباید در اصلاح رفتارها وعملکردهای خودبکوشیم .
انتخابات پیش رو
در استانه انتخابات، مردم باید در انتخابات دقت کنند وبا تحققیق در این انتخابات شرکت کنند. تدین، تعهد و ولایت مداری کاندیداها را در نظر بگیرند.