سربازان فراری در صورت معرفی خود به زندان نمیروند

دادستان نظامی استان البرز گفت: به مناسبت سالروز میلاد با سعادت امام علی علیه السلام و روز مرد برای سربازان فراری در صورت معرفی خود از اول تا پایان اسفند ۱۳۹۹، حبس در نظر گرفته نمیشود.
به گزارش جام جم البرز، فرج اله افشار افزود: فرار از خدمت برابر قانون، مجازات حبس دارد، اما از ابتدای اسفند لغایت پایان اسفند ۹۹ اگر سربازان فراری و غایب، خود را به یگان یا به مجموعه دادسرای نظامی استان معرفی کنند، این فرصت را برای آنها در نظر گرفتهایم که بدون رفتن به زندان و بدون تعیین مجازات حبس، بتوانند به خدمت خود ادامه دهند و این نگرانی که بابت حبس و زندان دارند، از بین برود.
افشار گفت: اگر سربازان غایب و فراری خود را معرفی کنند سابقه خدمتی آنها نیز برایشان محاسبه خواهد شد و و مابقی زمان خدمت سربازی خود را میگذرانند.