بانوی ساوجبلاغی گلخانه خربزه درختی راه اندازی نمود

مهندس الماسی مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ با اعلام این خبرگفت:"پاپایا" نیازمند خاک ماسه ای با زه کش مناسب است و عمر مفید درخت آن ۴ سال می باشد که این بانوی ساوجبلاغی اقدام به ایجاد این گلخانه نموده است.
خبرنگارجام جم البرز- ساوجبلاغ ونظرآباد: خانم دکتر ریحانه طائب نیا فارغ التحصیل کشاورزی از بانوان کارآفرین ساوجبلاغی می باشد ک در یک گلخانه ۵۶۰ متر مربعی این میوه استوایی را تولید می نماید.
ریحانه طائب نیا با اشاره به کشت این گیاه به صورت نشاء گفت پاپایا از نظر اندازه و ارتفاع ارقام مختلفی دارد که این رقم کشت شده بعد از ۶ ماه به حداکثر رشد خود که ۲ و نیم متر است می رسد و تا یک ماه بعد میوه آن برداشت می شود.
این بانوی کارآفرین جوان ساوجبلاغی افزود پاپایا محصولی با ارزش غذایی و دارویی بالاست که علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن در درمان و پیشگیری از بیماری های سرطان، کلسترول خون، کاهش حملات آسم کاربرد دارد.
وی گفت: برای تولید این محصول در گلخانه ۵۶۰ مترمربعی جدا از زمین، ۱۳۰ میلیون تومان هزینه شده است.
طائب نیا با اشاره به این که در این گلخانه ۳۰۰ نشاء پاپایا کاشته شده افزود در دوره ۴ ساله ، پیش بینی می شود هر نشاء ۱۵۰ کیلو میوه محصول دهد.
وی افزود: قیمت هر پاپایای ۵۰۰ گرمی ۷۰ هزار تومان است و تولید این محصول بازدهی اقتصادی خوبی خواهد داشت .