فواید خوردن کشمش

  فواید خوردن کشمش

ترکیبات موجود در کشمش به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک می‌کند و نقش مثبتی هم در کاهش فشار خون دارد.

0 تعداد یادداشت ها متن کامل

ساخت ماسکی برای تشخیص ویروس‌های کووید و آنفولانزا

  ساخت ماسکی برای تشخیص ویروس‌های کووید و آنفولانزا

دانشمندان موفق به ساخت ماسکی با حسگرهای ویژه شدند که می‌تواند ویروس‌های کرونا و آنفولانزا را حتی در غلظت های بسیار کم در هوا و محیط مایع تشخیص دهد.

0 تعداد یادداشت ها متن کامل

ردپای تلخ شکر در نوشیدنی های سرطانزا

  ردپای تلخ شکر در نوشیدنی های سرطانزا

محققان توصیه کرده اند: به منظور کاهش خطر ابتلا به سرطان، مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر را محدود کنید.

0 تعداد یادداشت ها متن کامل

تاثیر مثبت سقز در کاهش عوارض گوارشی دیابت

  تاثیر مثبت سقز در کاهش عوارض گوارشی دیابت

طبق یافته‌های یک پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، استفاده از سقز در کاهش عوارض گوارشی دیابت، تاثیر مثبت دارد.

0 تعداد یادداشت ها متن کامل

عامل ابتلا به سرطان ریه در افراد غیرسیگاری مشخص شد

  عامل ابتلا به سرطان ریه در افراد غیرسیگاری مشخص شد

مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد آلودگی هوا با سرطان ریه در افرادی که سیگاری نیستند مرتبط است.

0 تعداد یادداشت ها متن کامل خبر

آهن بالای اسفناج به این دلایل جذب بدن نمی‌شود!

  آهن بالای اسفناج به این دلایل جذب بدن نمی‌شود!

اسفناج منبعی سرشار از آهن است، اما جذب میزان آهن اسفناج کم است و حتی گاهی موجب کاهش میزان آهن بدن می‌شود.

0 تعداد یادداشت ها متن کامل خبر

کاهش ۲۳ درصدی احتمال ابتلا به زوال عقل با مصرف مرکبات

  کاهش ۲۳ درصدی احتمال ابتلا به زوال عقل با مصرف مرکبات

پژوهشگران در بررسی‌های خود به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه مرکبات می‌تواند احتمال ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد.

0 تعداد یادداشت ها متن کامل خبر

کاهش ابتلا به دیابت نوع 2 با مصرف لبنیات

  کاهش ابتلا به دیابت نوع 2 با مصرف لبنیات

تحقیقات نشان داده که مصرف محصولات لبنی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد؛ اما گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

0 تعداد یادداشت ها متن کامل خبر

ژله هیچ خاصیتی برای استخوان‌ها ندارد

  ژله هیچ خاصیتی برای استخوان‌ها ندارد

متخصص تغذیه گفت: متاسفانه افراد ژله را با ژلاتین اشتباه می‌گیرند خواصی که برای استخوان‌ها مطرح می‌شود مربوط به ژلاتین است. ژلاتین یک پروتئین است که از استخوان دام‌ها گرفته می‌شود و در داروخانه‌ها به فروش می‌رسد، ولی ژله به هیچ وجه خاصیت ژلاتین را ندارد.

0 تعداد یادداشت ها متن کامل خبر

بیماری‌های قلبی شایعترین علت مرگ و میر در دنیا

  بیماری‌های قلبی شایعترین علت مرگ و میر در دنیا

یک متخصص قلب و عروق گفت: بیماری قلبی شایع‌ترین علت مرگ و میر در دنیاست بطوری که افراد با سن کم را نیز درگیر می‌کند

0 تعداد یادداشت ها متن کامل خبر