مشاوران حقوقی جام جم البرز: تأمین خواسته در پرونده های کیفری خوانندگان گرامی، شما می توانید مشکلات حقوقی و قضایی خود را با روزنامه جام جم البرز در میان بگذارید. مسئول پرسش و پاسخ مشکلات حقوقی و قضایی به وسیله تیم کارشناسی مجرب خود می توانند هر هفته و در همین ستون به سئوال های شما پاسخ دهند. لازم است بدانیم که پاسخ های داده شده به سئوال، صرفا جنبه مشورتی دارد و قابل استناد در مراجع قضایی و اداری نمیباشد. منتظر تماس های شما هستیم.
سوالات پزشکی خود را از پزشک جام جم البرز بپرسید: ممنوعیت غذایی برای درمان اسهال کودکاناین روزها، مردم بخش زیادی از نیازهای سلامت خود را از راه های گوناگون به دست می آورند. این کار می تواند در بعضی مواقع مفید و در بسیاری از مواقع حتی خطرناک باشد. ویژه نامه های جام جم البرز شرایطی را فراهم کرده است که شنونده سوالات و پرسشهای پزشکی شما باشد و به صورت مکتوب برای سئوال های شما جواب های مناسبی داشته باشد.
دکتر سید مهدی موسویان در همین ستون و هر هفته به سوالات و دغدغههای پزشکی شما پاسخ خواهند داد.
شناسایی ۱۸۸ رسانه مجازی فاقد مجوز در البرزسرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز گفت: تاکنون ۱۸۸ پایگاه خبری و رسانه مجازی فاقد مجوز در البرز شناسایی شدهاند که هدایت این رسانهها برای اخذ مجوز فعالیت در قالب پایگاه خبری از اولویتهای کاری این اداره کل است.
آماده باش اورژانس البرز در پی آلودگی هوارئیس مرکز اورژانس البرزگفت: با توجه به بالا بودن بیش از حد شاخصهای آلودگی هوا در شهرستان کرج، اورژانس استان در حالت آماده باش قرار گرفت.
هادی سپهری، مدیر آموزشگاه موسیقی دلشدگان کرج مطرح کرد:
اجاره سنگین آموزشگاه ها از موانع فعالیت اکثر موسیقیدان ها
روزنامه جام جم البرز با هادی سپهری،مدیر آموزشگاه موسیقی دلشدگان کرج گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل میخوانید:
موسیقی در ایران کلا به دو بخش تقسیم می شود: بخش ضبط واجرا و دیگری آموزش.
در سال های اخیر فعالیت در بخش ضبط و اجرا بسیار کم بوده و از نظر مالی و درآمد زایی نیز چندان قابل توجه نبوده است. بخش آموزش هم دچار مشکلات زیادی است، از جمله تهیه مکان آموزشگاه که اجاره بسیار سنگین آن یکی از موانع فعالیت اکثر موسیقیدان های ما شده است.
با وجودی که گرفتن مجوز از وزارت ارشاد راحت و بدون مشکل است، اما با توجه به مشکلات اقتصادی در جامعه و کم شدن قدرت خرید مردم، حتی در تهیه مایحتاج اولیه خود، به ناچار فعالیت موسیقی هم تحت تأثیر این عوامل کم رنگتر شده است. گر چه شهریه کلاس ها زیاد نیست و ما حتی از شهریه مصوب هم 10 درصد کمتر دریافت می کنیم،اما تعطیلی متناوب آموزشگاه ها در دوران کرونا چه به صورت خود خواسته و چه به اجبار و عدم حمایت دولت از این صنف، باعث بیکار شدن اکثر موسیقیدان ها شد، بطوری که مجبور شدیم بسیاری از وسایل آموزشگاه را بفروشیم تا بتوانیم از تعطیلی مطلق آموزشگاه جلوگیری کنیم.
در اثر این مسائل و مشکلات، تعداد هنرجو ها هم بسیار کم شدند و تنها عده معدودی غیر حضوری کلاس ها را ادامه دادند. علاوه بر کرونا مسئله تورم و گرانی و به تبع آن گرانی انواع سازها نیز مزید بر علت شده و باعث ریزش هر چه بیشتر هنرجوها شده است.