شیر مادر، سالانه ناجی هزاران کودک می شودفوق تخصص نوزادان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: شیر مادر کاملترین غذا و مهمترین محافظ نوزادان در برابر انواع بیماریها است.
سوالات پزشکی خود را از پزشک جام جم البرز بپرسید: علائم جدید کرونااین روزها، مردم بخش زیادی از نیازهای سلامت خود را از راه های گوناگون به دست می آورند. این کار می تواند در بعضی مواقع مفید و در بسیاری از مواقع حتی خطرناک باشد. ویژه نامه های جام جم البرز شرایطی را فراهم کرده است که شنونده سوالات و پرسشهای پزشکی شما باشد و به صورت مکتوب برای سئوال های شما جواب های مناسبی داشته باشد.
دکتر سید مهدی موسویان در همین ستون و هر هفته به سوالات و دغدغههای پزشکی شما پاسخ خواهند داد.
ایفای نقش اصحاب رسانه البرز در طرح قرارگاه اجتماعیرئیس کمیته اطلاع رسانی قرار گاه اجتماعی استان از روند مثبت رفع محرومیت زدایی در مناطق کم برخوردار البرز با اجرای طرح چهارشنبههای جهادی دراستان خبر داد، گفت: خبرنگاران یاری گر مسئولان در شناسایی مشکلات و انعکاس مطالبات به مسئولان در حوزه های مختلف باشند.
البرز استان علم و فناوری با کمترین بودجه فناوری!رئیس پارک علم و فناوری البرز با گلایه از میزان بودجه پارک علم و فناوری استان گفت: استان البرز در تمام شاخصهای فناورانه بالاتر از میانگین کشوری و در برخی شاخصها رتبه دو و سه کشور را دارد؛ اما از لحاظ بودجه با اختلاف حدود چهار برابر پایینتر از آخرین استان بودجه داریم.
به گزارش جام جم البرز،خانم احدی افزود: روزهای گرم تابستان آغاز شده و شاید برای هر کدام از ما تحمل این روزهای داغ سخت باشد، اما وجود برخی راهکارها میتواند کمکی برای هر فرد باشد.
به گفته دبیر انجمن تغذیه البرز: خوراکیهای تابستانی و کمک این مواد تغذیهای یکی از چیزهایی است که هر کدام از افراد در آغاز هر فصل به دنبال آن هستند.
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: استفاده از ماست همراه کشمش، ماست همراه با نعناع یا ترکیب سبزیهای دیگر با ماست در فصل تابستان میتواند بدن شما را خنک کند.
او افزود:مصرف کاهو سکنجبین، فالوده سیب، فالوده خیار، آب هندوانه با سکنجبین، خیار با سکنجبین و شربت سکنجبین نیز در این فصل گرم سال بسیار مفید است.
احدی گفت: بهتر است در این فصل برای خنک کردن بدن از غذاهای سنگین مانند کله پاچه، حلیم، ماکارونی و آش رشته استفاده نشود.
اوافزود: بهتر است در تابستان ناهار از صبحانه و شام سبکتر باشد و از سالاد به عنوان یک وعده غذایی در ناهار استفاده کنیم، ضمن این که مصرف آب دوغ خیار هم بسیار خوب است.