به املت شخصیت داده ایم

به املت شخصیت داده ایم

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۸ | نظر

اولین واصلی‌ترین وعده‌ای که ما بعد از بیدار شدن از خواب میخوریم صبحانه است. خوردن صبحانه‌ی سالم و مقوی کمک می‌کند تا روز خود را پرانرژی شروع کنیم.

هنر نزد ایرانیان است و بس

هنر نزد ایرانیان است و بس

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۸ | نظر

در زمره برجسته‌ترین آثار هنری آفریده شده به دست بشر فرش‌های دستبافت ایرانی چشم نوازی می‌کنند. تاریخ شروع بافت فرش به درستی معلوم نیست و ضمنا مشخص نیست که بافت فرش از کدام منطقه شروع شد.

بهترین لحظات در کنار بهترین غذا

بهترین لحظات در کنار بهترین غذا

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۷ | نظر

روز‌های خوش زندگی همیشه توام شده است با خاطرات تلخ و شیرین این روز‌ها خواهد گذشت با تمام کم و زیاده ها، ولی آنچه خواهد ماند فقط خاطرات است، سعی داریم شما را به یک روز پر از خاطرات زیبا و به یادماندنی دعوت کنم که لذت این روز زیبا به قول قدیمی هاهمیشه زیر دندانتان بماند.

همیشه راهی به سوی زیبایی وجود دارد

همیشه راهی به سوی زیبایی وجود دارد

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۷ | نظر

مهمترین فاکتوری که سن و سال شما را به‌خوبی می‌تواند نمایش دهد پوست شماست. افراد به مرور زمان که سنشان افزایش می‌یابد، لطافت، انعطاف‌پذیری و کشسانی پوستشان کاهش می‌یابد. علاوه‌براین با افزایش سن در اثر از‌دست‌دادن رطوبت و طراوت، پوست چروکیده می‌شود. اما خبر خوب این است که می‌توان با روش‌های جوانسازی پوست با پیری و چین و چروک پوست مبارزه کرد.

طرح هادی روستاها براساس نیازهای جامعه تهیه و تدوین شود

عباسعلی یوسفی نژاد، مهندس ساختمان، کارشناس رسمی دادگستری، عضو سازمان نظام مهندسی البرز و عضو کارشناسان دادگستری البرز:

طرح هادی روستاها براساس نیازهای جامعه تهیه و تدوین شود

۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۷ | نظر

افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند کشورمان گفتگوی ویژه ای داشته باشیم؛ توجه شما را به مصاحبه اختصاصی با‌‌ عباسعلی یوسفی نژاد، مهندس ساختمان، کارشناس رسمی دادگستری، عضو سازمان نظام مهندسی البرز و عضو کارشناسان دادگستری البرز جلب می‌ نماییم:

شغل عکاسی از دور زیباست

زینب عبره ای و حسین ربانی، مدیران آتلیه عکاسی یاد:

شغل عکاسی از دور زیباست

۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰ | نظر

روزنامه جام جم البرز با زینب عبره ای و حسین ربانی، مدیران آتلیه عکاسی یاد گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید :

قلب رستوران، آشپزخانه است

حمیدرضا بهرامی، مدیر باغ رستوران درخشان :

قلب رستوران، آشپزخانه است

۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۷ | نظر

روزنامه جام جم البرز با حمیدرضا بهرامی، مدیر باغ رستوران درخشان گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:

یک لحظه ناب با کباب بناب

یک لحظه ناب با کباب بناب

۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۴ | نظر

کَباب یکی از معروف‌ترین و محبوبترین غذا‌های مورد علاقه مردم خاورمیانه، به‌خصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کباب‌ها از گوشت قرمز بریده یا چرخ شده بره، گوسفند، گاو یا گوساله استفاده می‌شود.