نیاز به مسکن در آینده افزایش خواهد یافت

میرحسن محمد پور، سازنده حرفه ای و مجرب ساختمانی:

نیاز به مسکن در آینده افزایش خواهد یافت

۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۵ | نظر

افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند کشورمان گفتگوی ویژه ای داشته باشیم؛ توجه شما را به مصاحبه اختصاصی با‌‌ میرحسن محمد پور، سازنده حرفه ای و مجرب ساختمانی جلب می‌ نماییم:

مصرف خودسرانه گیاهان دارویی جایز نیست

بابک رضایی پور، مدیریت مجموعه عطاری طبیعت:

مصرف خودسرانه گیاهان دارویی جایز نیست

۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳ | نظر

افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند کشورمان گفتگوی ویژه ای داشته باشیم؛ توجه شما را به مصاحبه اختصاصی با‌‌ بابک رضایی پور، مدیریت مجموعه عطاری طبیعت جلب می‌ نماییم:

هدفم نگارش داستان های شیرین وعبرت آموز بوده است

دریا ذاکری، نویسنده خلاق ۴۰رمان واقعی:

هدفم نگارش داستان های شیرین وعبرت آموز بوده است

۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۸ | نظر

دریا ذاکری، نگارش داستان های واقعی و تخیلی کوتاه را از سال ۱۳۹۸ آغاز کرد. وی تا کنون نزدیک به ۴۰ داستان را به رشته تحریر درآورده و در فضای مجازی در اختیار علاقه مندان رمان هایش قرار داده است. شخصیت های این داستان ها افراد عادی هستند که در فراز و نشیب روزگار بی آنکه خود بدانند، تبدیل به قهرمانان کتاب زندگی خویش شده اند. روایت صمیمی و دلنشین این نویسنده متبحر و مردمی از زندگی قهرمانان بی مدعا، دلیلی شد بر گفتگوی اختصاصی ما با ایشان؛ متن این مصاحبه جذاب در ذیل از نظر خوانندگان می گذرد:

کیفیت شیرینی ایران، تراز جهانی دارد

دکتر عادل باقرزاده، مدیر مجموعه تولیدی شیرینی سنتی مهر و ماه:

کیفیت شیرینی ایران، تراز جهانی دارد

۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹ | نظر

افتخار این را داشتیم تا با یکی از مدیران توانمند و متخصص کشورمان گفتگوی ویژه‌ای داشته باشیم؛ توجه شما را به مصاحبه اختصاصی با دکتر عادل باقرزاده، مدیر مجموعه تولیدی شیرینی سنتی مهر و ماه جلب می‌نماییم:

کباب ملی ایران، سابقه 1200سفارش غذای سالم و لذیذ داشته است

محمد شعبان پور، مدیریت رستوران:

کباب ملی ایران، سابقه 1200سفارش غذای سالم و لذیذ داشته است

۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹ | نظر

محمد شعبان پور، اهل کاشان و متولد 1344 است. وی که از باتجربه ترین رستوران های عرضه انواع کباب در کرج می باشد، از کودکی در کنار پدرش در این شغل فعالیت داشته است. مجموعه ایشان حدود 35 سال است که در منطقه عظیمیه، جزو قدیمی ترین رستوران ها است. وی هدف و چشم انداز خود را عرضه سالم ترین و لذیذترین کباب کرج اعلام می کند و معتقد است که رعایت بهداشت غذایی و استفاده از دستگاه های پیشرفته، از مهم ترین ملزومات تهیه یک غذای باکیفیت است. حال برای اطلاع از دیگر ویژگی های رستوران کباب ملی ایران ، پای صحبت های ایشان می نشینیم:

صداقت و تخصص، علت شهرت عطاری طبیعت

بابک رضایی پور، مدیریت اعلام کرد:

صداقت و تخصص، علت شهرت عطاری طبیعت

۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹ | نظر

بابک رضایی پور با سابقه 20 سال فعالیت در عرصه گیاهان دارویی، حدود 10 سال است که اقدام به راه اندازی عطاری طبیعت با بیش از چهار هزار گیاه دارویی کرده است. او ضمن اعتقاد به هماهنگی و همسویی طب مدرن و سنتی، معتقد است که باید در حوزه گیاهان دارویی به صورت کاملا علمی عمل کرد؛ به همین سبب باید به ابعاد مختلف تداخل دارویی در این دو عرصه تسلط داشت. وی مهم ترین مؤلفه های مجموعه خود را صداقت علمی و ارائه بهترین و باکیفیت ترین محصولات به مردم می داند. برای اطلاع از دیگر نکات مورد بحث درباره این حرفه، توجه خوانندگان عزیز را به مصاحبه خبرنگار روزنامه جام جم البرز با این مدیر و کارشناس مجرب و متخصص جلب می کنیم:

سعی رستوران گلپایگانی سید،عرضه سالم‌ترین و لذیذترین غذاها است

سید رضا شریفی، مدیر رستوران گلپایگانی سید:

سعی رستوران گلپایگانی سید،عرضه سالم‌ترین و لذیذترین غذاها است

۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹ | نظر

سید رضا شریفی، از سال 1373با مدیریت رستورانی در پایتخت، فعالیت خود را در این حوزه آغاز نمود؛ سپس در سال 1379 رستوران گلپایگانی سید را در کرج راه اندازی کرد. ایشان مواد اولیه و مصرفی این مجموعه را به صورت مستقیم و بدون واسطه از کشتارگاه تهیه می کند و یکی از باکیفیت ترین کباب ها و غذاهای استان البرز را به مشتریان عرضه می کند. به کارگیری پرسنل بهداشتی و حرفه ای، احترام به مردم و حفظ شأن و شخصیت آنان، از مهم ترین شاخصه های این رستوران می باشد. در ادامه برای آشنایی بیشتر با خدمات این مجموعه، پای صحبت های مدیر مبرز و اخلاق مدار رستوران گلپایگانی سید می نشینیم:

سلامتی برای همه

سلامتی برای همه

۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹ | نظر

مقاله ای دررابطه با فواید استفاده ومصرف عسل