باکیفیت ترین و لذیذترین غذای غرب تهران در رستوران غنچه

اکبراسدی زهرایی، مدیریت معرفی کرد:

باکیفیت ترین و لذیذترین غذای غرب تهران در رستوران غنچه

۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۷ | نظر

رستوران داری یا همان مدیریت رستوران یکی از پیچیده ترین و سخت ترین مشاغل دنیای امروز است. مدیریت رستوران موضوعی است که بیش از هر چیز به بهینه سازی و افزایش کارایی عملکردهای روزانه رستوران می پردازد؛به صورت کلی مدیریت یک رستوران کاری پیچیده و پر زحمت است که زمان زیادی باید برای آن اختصاص داده می شود و یک مدیر واقعی باید به همه جوانب این شغل واقف باشد تا کار به بهترین شکل ممکن پیش برود. در ادامه قصد داریم تمامی چالش‌ها و مزیت‌های این شغل جذاب را با اکبر اسدی زهرایی، یکی از سرشناس ترین رستوران داران تهران مطرح و با شما در میان بگذاریم:

دولت به تولیدکنندگان خلاق و استارت آپ های نوپا، تسهیلات ارائه کند

سید ابوالفضل میرافضلی، مدیر مجموعه مسترخونه:

دولت به تولیدکنندگان خلاق و استارت آپ های نوپا، تسهیلات ارائه کند

۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲ | نظر

افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران گفتگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با سید ابوالفضل میرافضلی، مدیر مجموعه مستر خونه جلب می‌کنیم:

وزارتخانه‌ها از شرکت‌های تازه‌ تأسیس حمایت کنند

حجت ندایی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ندکو

وزارتخانه‌ها از شرکت‌های تازه‌ تأسیس حمایت کنند

۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰ | نظر

روزنامه جام جم البرز با حجت ندایی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ندکو مصاحبه ای انجام داده است که به صورت اجمال در ادامه از نظر خوانندگان می گذرد:

باید از جوانان برای افزایش آمار ازدواج حمایت شود

محمد هممسلک کندری، مدیر سالن پذیرایی کلاسیک قرن :

باید از جوانان برای افزایش آمار ازدواج حمایت شود

۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷ | نظر

روزنامه جام جم البرز در مصاحبه با محمد هممسلک کندری، مدیریت سالن پذیرایی کلاسیک قرن، گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:

رسانه ها بر اندیشه تولیدکنندگان اثرگذار هستند

سید اردلان جزایری، مدیر مجموعه عمده فروشی لوازم الکتریکی تاپاچ:

رسانه ها بر اندیشه تولیدکنندگان اثرگذار هستند

۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴ | نظر

روزنامه جام جم البرز مصاحبه ای با سید اردلان جزایری، مدیر مجموعه عمده فروشی لوازم الکتریکی تاپاچ انجام داده است که ماحصل آن در ذیل می آید:

ارزش افزوده، بزرگترین مشکل تالارهای پذیرایی

مهندس حسین تبریزی، مدیر تالار پذیرایی قصر آیلین تصریح کرد:

ارزش افزوده، بزرگترین مشکل تالارهای پذیرایی

۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱ | نظر

روزنامه جام جم البرز طی گفتگو با مهندس حسین تبریزی، مدیر تالار پذیرایی قصر آیلین مصاحبه ای انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:

گران‌فروشی موجب بی‌ثباتی بازار می‌شود

علی عبدالله وند، مدیر فروشگاه آهن آلات:

گران‌فروشی موجب بی‌ثباتی بازار می‌شود

۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴ | نظر

روزنامه جام جم البرز در گفتگو با علی عبدالله وند، مدیر فروشگاه آهن آلات، مصاحبه ای ترتیب داده است که به صورت اجمال از نظر خوانندگان می گذرد: