تعهد، خلاقیت و نبوغ؛ شاخصه هلدینگ چناران

مهندس سید علی دارستانی، مدیر عامل تبیین کرد:

تعهد، خلاقیت و نبوغ؛ شاخصه هلدینگ چناران

۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹ | نظر

در دنیای رقابت‌پذیر و پرشتاب امروزی، پایبندی به وعده‌ها و ارائه خدمات باکیفیت، کلید اساسی موفقیت در هر کسب‌وکاری به شمار می‌رود. در این مصاحبه با مدیر موفق و خلاقی به نام مهندس سید علی دارستانی آشنا می‌شویم که با ارائه خدمات بی‌نظیر و وفاداری به تعهدات خود، توانسته است مشتریانی دائمی و وفادار جذب کند. او با نوآوری و بداعت در طراحی‌های خود، تحسین و رضایت مشتریان را برانگیخته است. در ادامه، به تجربیات و توصیه‌های ارزشمند این مدیر کاردان و صاحب سبک برای جوانان و تازه‌کاران در این حوزه پرداخته و نکات حیاتی برای دستیابی به موفقیت در بازار کار را از زبان او می‌شنویم:

نحوه فرآوری فست فودها بسیار مهم است

عادل صفری، مدیر کترینگ چویل:

نحوه فرآوری فست فودها بسیار مهم است

۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷ | نظر

روزنامه جام جم البرز با عادل صفری، مدیر کترینگ چویل، گفتگویی انجام داده است، که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:

اتحادیه باید تعرفه های کابینت سازان را سامان دهی کند

فرزان امیری نیا، مدیر مجموعه کابینت سازی لرد آذین البرز:

اتحادیه باید تعرفه های کابینت سازان را سامان دهی کند

۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹ | نظر

روزنامه جام جم البرز با فرزان امیری نیا، مدیر مجموعه کابینت سازی لرد آذین البرز گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:

اقتصاد پویا موجب توسعه کشور می شود

صابر قاسمی، مدیرمجموعه کابینت صابر:

اقتصاد پویا موجب توسعه کشور می شود

۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴ | نظر

روزنامه جام جم البرز با صابر قاسمی، مدیر مجموعه کابینت صابرگفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:

دندانپزشکی، تلفیقی از علم و هنر است

دکتر بهروز مظلومین، جراح و دندانپزشک:

دندانپزشکی، تلفیقی از علم و هنر است

۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹ | نظر

روزنامه جام جم البرز با دکتر بهروز مظلومین، جراح و دندانپزشک، گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:

افزایش قیمت مواد اولیه منجر به کاهش کیفیت تولید می شود

محمد صارمی، رییس انجمن خوراک و نوشیدنی ایران و مدرس تخصصی آشپزی صنعتی

افزایش قیمت مواد اولیه منجر به کاهش کیفیت تولید می شود

۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵ | نظر

روزنامه جام جم البرز طی کفتگو با محمد صارمی، رییس انجمن خوراک و نوشیدنی ایران و مدرس تخصصی آشپزی صنعتی، مصاحبه ای را انجام داد که به صورت اجمال در ذیل می آید:

آموزش در مرحله تئوری، راهگشای بسیاری از مشکلات است

مهندس شاهین شیرین زاده، مدیرعامل شرکت آرشیت:

آموزش در مرحله تئوری، راهگشای بسیاری از مشکلات است

۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳ | نظر

افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران گفت‌وگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با مهندس شاهین شیرین زاده، مدیرعامل شرکت آرشیت جلب می‌کنیم:

مطبوعات و رسانه‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کنند

بهزاد دارآفرین، مدیر شرکت دانش بنیان هوشمند سازان چیره:

مطبوعات و رسانه‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کنند

۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷ | نظر

روزنامه جام جم البرز در گفتگویی با بهزاد دارآفرین، مدیر شرکت دانش‌بنیان هوشمندسازان چیره، به بررسی مباحث موجود در تولید پرداخت که گزیده‌ای از آن را در ذیل می‌خوانید: