معضل جدیدی که برای آشپزخانههای مجوزدار بوجود آمده، ایجاد و فعالیت آشپزخانههای بدون مجوز است، که قیمتهای پایینی دارند و مشخص نیست از چه متریالی استفاده مینمایند. این موضوع باعث افت فروش افراد دارای مجوز و هم پرداخت کننده مالیات میشود.
متاسفانه اتحادیه، به این موضوع رسیدگی نمیکند. با وضعیت اقتصادی موجود، هیچ گونه حمایتی برای تهیه مواد غذایی آشپزخانهها صورت نمیگیرد. بهتر است سهمیه مجزایی برای ما در نظر گرفته شود.
کیفیت متریال ایرانی بسیار بهتر از خارجی است. حتی بدترین برنج ایرانی نسبت به بهترین برنجهای پاکستانی و …ارجحیت دارد.
در گفتگوی اختصاصی با سینا عبدالله پور، اپتومتریست و مدیر مسئول خوش فکر موسسه بینایی سنجی تبیین شد:
در گفتگو جام جم البرز با اولین جانباز انقلاب اسلامی در استان البرز مطرح شد؛