به گزارش جام جم البرز، معصومه جودکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز با اعلام این خبر افزود: با بازرسیهای مستمری که توسط تیمهای بهداشت محیط از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی در سطح استان انجام میدهند و پیگیری گزارشات بهداشتی که به سامانه ۱۹۰ اعلام میشود یک کارگاه تولید همبرگر غیرمجاز در شهرک صنعتی نظرآباد کشف شد.
وی ادامه داد: این مرکز با مواد اولیه غیرمجاز از جمله ضایعات گوشت نامناسب در شرایط غیربهداشتی به تولید همبرگر غیر بهداشتی اقدام میکرد که پلمب و به مراجع قضایی معرفی شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط در این مرکز بیش از ۱۵۰۰ کیلوگرم مواد اولیه و محصول همبرگر آماده توزیع غیربهداشتی کشف و ضبط کردند.
سینا سیل سپور، مدیر رستوران کلاسیک:
محمّدرضا باقری، مدیر فست فود ویدون:
فرنگیس سرابی، مدیر مجموعه مواد غذایی طعم ناب:
امیر جعفری، مدیر هایپرمارکت ۷۷۷: