بازدید سرپرست توانیر از مناطق آسیب‌دیده البرز

بازدید سرپرست توانیر از مناطق آسیب‌دیده البرز
سرپرست شرکت توانیر با حضور در مناطق آسیب‌دیده استان البرز، وضعیت بازسازی شبکه و اقدامات انجام‌شده برای حفظ پایداری برق را از نزدیک بررسی و بر ضرورت استمرار خدمت‌رسانی در همه شرایط تأکید کرد.
کد خبر: ۱۰۰۳۲

به گزارش جام جم البرز، محمد اله‌داد، سرپرست شرکت توانیر به همراه مدیرکل مدیریت بحران وزارت نیرو با حضور در بخش‌هایی از استان البرز که طی روز‌های اخیر دچار آسیب شده‌اند، از روند بازسازی خطوط و تجهیزات حیاتی برق بازدید کرد و در جریان آخرین اقدامات فنی و عملیاتی قرار گرفت.

در این بازدید، وی با اشاره به اهمیت تداوم تأمین برق در شرایط حساس، گفت حفظ پایداری شبکه نه تنها یک وظیفه فنی، بلکه بخشی از مدیریت خدمات پایه برای ثبات زندگی مردم است.

او تأکید کرد که لازم است در همه مناطق، از جمله مسیر‌های کوهستانی و نقاط صعب‌العبور، وضعیت شبکه به‌طور کامل پایدار نگه داشته شود.

سرپرست توانیر همچنین به عملیات انجام‌شده در جاده چالوس و مناطق شمالی کرج اشاره کرد و روند بازسازی سریع شبکه پس از آسیب‌ها را نتیجه آمادگی و تجربه نیرو‌های عملیاتی توصیف کرد.

در پایان این بازدید، او بر ضرورت افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌های برق و استمرار اقدامات فنی تا بازگشت کامل شرایط پایدار تأکید کرد و گفت حمایت‌های لازم برای نوسازی و بازسازی تجهیزات آسیب‌دیده در دستور کار قرار دارد.

newsQrCode
برچسب ها: شرکت برق ایران
ارسال نظرات