رئیس سازمان زمین‌شناسی:

آماده پشتیبانی تخصصی از طرح‌های عمرانی و معدنی البرز هستیم

خبر
رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور در دیدار با استاندار البرز بر آمادگی این سازمان برای همکاری تخصصی با استان در حوزه‌های عمرانی، توسعه‌ای و مطالعات فنی تأکید کرد.
کد خبر: ۱۰۲۴۱

به گزارش جام جم البرز، محمود فاطمی در این نشست با تشریح ظرفیت‌ها و مأموریت‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، از آمادگی این مجموعه برای مشارکت در اجرای پروژه‌های توسعه‌ای، مطالعات تخصصی و پشتیبانی فنی از طرح‌های عمرانی استان خبر داد.

وی با اشاره به استقرار مجهزترین مرکز زمین‌شناسی کشور در استان البرز اظهار کرد: این مرکز با برخورداری از تجهیزات پیشرفته، بانک‌های اطلاعاتی تخصصی و نیرو‌های کارشناسی مجرب، ظرفیت ارزشمندی برای ارائه خدمات علمی و فنی در بخش‌های مختلف دارد و شایسته حمایت و توجه بیشتر است.

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور افزود: این مجموعه می‌تواند در اجرای پروژه‌های عمرانی، توسعه زیرساخت‌ها، مطالعات تخصصی و شناسایی ظرفیت‌های بالقوه استان، همکاری مؤثری با دستگاه‌های اجرایی البرز داشته باشد.

فاطمی همچنین بر اهمیت بهره‌گیری از توان علمی و فنی مراکز تخصصی تأکید کرد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های موجود می‌تواند کیفیت مطالعات، دقت تصمیم‌گیری‌ها و سرعت اجرای پروژه‌های توسعه‌ای را افزایش دهد.

در ادامه این نشست، مجتبی عبداللهی استاندار البرز نیز با اشاره به جایگاه مهم استان در حوزه‌های صنعتی و عمرانی، بر ضرورت بهره‌برداری مؤثر از ظرفیت دستگاه‌های ملی مستقر در البرز تأکید کرد.

وی گفت: بخش قابل توجهی از توان علمی، فنی و تخصصی کشور در استان البرز متمرکز شده است و باید از این ظرفیت‌ها برای تسریع روند توسعه، ارتقای کیفیت خدمات و پیشبرد طرح‌های عمرانی و زیرساختی استفاده شود.

استاندار البرز همچنین از مدیران و مسئولان حوزه‌های مرتبط خواست با جدیت بیشتری در مسیر انجام مأموریت‌های تخصصی خود گام بردارند و زمینه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود را فراهم کنند.

عبداللهی در پایان از برگزاری نشست شورای عالی معادن استان در آینده نزدیک خبر داد و اظهار داشت: در این نشست، مسائل و ظرفیت‌های حوزه معدن و راهکار‌های فعال‌سازی هرچه بیشتر این بخش مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات