دعوت امام جمعه کرج به حضور گسترده مردم در تجمع تاسوعای حسینی

خبر امام جمعه
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج، مردم مؤمن، بصیر و انقلابی این استان را به حضور پرشور در تجمع روز تاسوعای حسینی در کرج دعوت کرد.
کد خبر: ۱۰۲۴۹

به گزارش جام جم البرز، آیت الله حسینی همدانی با گرامیداشت روز تاسوعای حسینی و بزرگداشت مقام حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) اظهار داشت: این روز، روز وفاداری، بصیرت و ایستادگی در مکتب عاشورا است و یادآور درس‌های بزرگ ایثار و وفاداری در راه حق و ولایت می‌باشد.

وی با اشاره به جایگاه خط ولایت در نظام اسلامی افزود: امروز خط روشن ولایت که صراط مستقیم هدایت و رستگاری است، از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) به روشنی ترسیم شده و تبعیت از آن، نه تنها یک وظیفه دینی و انقلابی، بلکه تجلی پیمان با آرمان‌های عاشورایی و لبیک به ندای «هیهات منا الذله» است.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با دعوت از اقشار مختلف مردم، جوانان، هیئات مذهبی و گروه‌های مردمی شهرستان کرج تصریح کرد: از همه مردم شریف و انقلابی دعوت می‌کنم تا با حضور گسترده در تجمع روز تاسوعای حسینی، بار دیگر وفاداری خود را به آرمان‌های امام حسین (ع) و حمایت قاطع از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام کنند.

وی تأکید کرد: حضور مردم در این مراسم، نماد وحدت، بصیرت و پایبندی به ارزش‌های دینی و انقلابی است و می‌تواند پیام روشنی از ایستادگی و همبستگی ملت ایران به جهانیان مخابره کند.

زمان و مکان مراسم:

روز تاسوعای حسینی – ساعت ۹ صبح

کرج، امامزاده حسن (ع)

آیت الله حسینی همدانی در پایان با قرائت آیه «وَسَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبُونَ» بر وعده الهی در برابر ظلم و ستم تأکید کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات