آبفای البرز در آماده‌باش کامل؛

تأمین آب شرب زائران مراسم تشییع رهبر انقلاب با تمام توان

آبفای البرز
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز از آماده‌باش کامل این شرکت برای تأمین آب شرب زائران و پشتیبانی از مواکب همزمان با مراسم تشییع و تدفین خبر داد و گفت: تمامی ظرفیت‌های عملیاتی آبفا تا ۱۸ تیرماه برای خدمت‌رسانی در استان البرز، تهران و قم به کار گرفته شده است.
کد خبر: ۱۰۲۸۲

به گزارش جام جم البرز، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز از بسیج تمامی امکانات و ظرفیت‌های این شرکت برای تأمین آب شرب زائران و پشتیبانی از مواکب در ایام برگزاری مراسم تشییع و تدفین خبر داد و گفت: بر اساس مصوبات ستاد برگزاری مراسم، خدمات آبفا تا ۱۸ تیرماه در بالاترین سطح عملیاتی ادامه خواهد داشت.

حمیدرضا نامداری با اشاره به پیش‌بینی تردد گسترده زائران از محور‌های مواصلاتی استان البرز اظهار کرد: ۲۰ نقطه راهبردی در شهرستان‌های کرج، ساوجبلاغ، نظرآباد، فردیس، اشتهارد، طالقان و چهارباغ برای ارائه خدمات به زائران تعیین شده و مسئولیت تأمین آب شرب این نقاط بر عهده شرکت آب و فاضلاب استان است.

وی افزود: اولویت اصلی آبفا، تأمین پایدار آب از طریق شبکه توزیع است و در صورت نیاز، ناوگان تانکر‌های سیار با رعایت کامل استاندارد‌های بهداشتی در خدمت زائران و مواکب قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل آبفای البرز با بیان اینکه خدمات این شرکت فراتر از مرز‌های استان خواهد بود، تصریح کرد: ۱۰ دستگاه تانکر آبرسانی برای مشارکت در عملیات تأمین آب شرب زائران به استان‌های تهران و قم اعزام شده و یک خودروی آزمایشگاه سیار مجهز به همراه ۱۵ نیروی متخصص فنی و عملیاتی نیز در تهران مستقر خواهد شد.

نامداری همچنین از اجرای برنامه‌های پشتیبانی رفاهی خبر داد و گفت: روزانه ۱۰ هزار بسته آب شرب و ۴۸۰ کیلوگرم یخ بهداشتی با استفاده از امکانات شرکت آبفا در میان مواکب استان توزیع می‌شود.

وی در پایان با اشاره به پیش‌بینی تردد سه تا پنج میلیون زائر از محور‌های مواصلاتی البرز و اسکان شبانه حدود ۱۰۰ هزار نفر، خاطرنشان کرد: تمامی ظرفیت‌های اسکان و نقاط تأمین آب در «سامانه بدرقه» ثبت شده تا زائران بتوانند به‌راحتی از خدمات پیش‌بینی‌شده استفاده کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات