اکبر رضایی گرمجانی و معصومه اسماعیلی، مدیران فست فود حسیبا :

موفقیت در صنعت فست فود نیازمند تجربه و تلاش است

روزنامه جام جم البرز با اکبر رضایی گرمجانی و معصومه اسماعیلی، مدیران فست فود حسیبا گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
روزنامه جام جم البرز با اکبر رضایی گرمجانی و معصومه اسماعیلی، مدیران فست فود حسیبا گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
کد خبر: ۱۲۰۶

رضایی:مستاجران در این صنف مشکلات فراوانی دارند. اولین مشکل ما، کرایه و رهن مغازه است. اجاره مغازه به راحتی صورت نمی‌گیرد، زیرا صاحبان مغازه‌ها تصور می‌نمایند که مغازه بوی روغن می‌گیرد، در صورتی که اینطور نیست.
تعداد رستوران‌ها بسیار زیاد شده است، حتی افرادی که سابقه کاری و تجربه کافی ندارند، وارد این حرفه می‌شوند. این شغل در ظاهر راحت است، اما در حقیقت دشواری‌های زیادی دارد و برای موفقیت، نیاز به تجربه بالا می‌باشد.
اسماعیلی:مواد اولیه با کیفیت‌های متفاوت، نرخ‌های گوناگونی دارند. اما به دلیل تورم، همواره قیمت‌ها افزایش دارند و هیچ نظارتی وجود ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات