رضایی:مستاجران در این صنف مشکلات فراوانی دارند. اولین مشکل ما، کرایه و رهن مغازه است. اجاره مغازه به راحتی صورت نمیگیرد، زیرا صاحبان مغازهها تصور مینمایند که مغازه بوی روغن میگیرد، در صورتی که اینطور نیست.
تعداد رستورانها بسیار زیاد شده است، حتی افرادی که سابقه کاری و تجربه کافی ندارند، وارد این حرفه میشوند. این شغل در ظاهر راحت است، اما در حقیقت دشواریهای زیادی دارد و برای موفقیت، نیاز به تجربه بالا میباشد.
اسماعیلی:مواد اولیه با کیفیتهای متفاوت، نرخهای گوناگونی دارند. اما به دلیل تورم، همواره قیمتها افزایش دارند و هیچ نظارتی وجود ندارد.
سید مرتضی حسینی، مدیریت مجموعه ماشین سازی حسینی بهنان رایا، مطرح کرد:
مهندس طاهر باقری، مدیر طلا و جواهر باقری:
مهندس داود لطفی، مدیر شرکت سپنتا صنعت پژوهان البرز و درنیکا:
مهندس نیما دادجو قاجار، مدیریت مجموعه رامان خاطر نشان ساخت: