بزرگترین مشکل ما این است که، هیچ حمایتی صورت نمیگیرد و برای تامین مواد اولیه نیز ما مشکلات زیادی وجود دارد، چون قیمت مواد اولیه بسیار زیاد میباشد. بعضی از صاحبان رستوران ها، مواد بی کیفیت استفاده میکنند، در نتیجه باعث بیماری مردم میشوند. اتحادیه میبایست، سهمیه بندی مناسبی انجام میداد. از شرکتهای بزرگ، گوشت تهیه نمایند و بین آنها توزیع کنند. متاسفانه اتحادیه حمایتی از این حوزه انجام نمیدهد.
کیفیت و عطر و طعم مواد اولیه ایرانی خیلی بهتر است. یک آشپز وقتی علاقه داشته باشد و تلاش کند میتواند بهترین باشد، در توسعه علم آشپزی در خارج پیشرفت زیادی ایجاد شده است.
رسانه باید نظرات این حوزه و مشکلات را به مردم و مسئولین عنوان نماید تا بررسی لازم صورت گیرد.
رونق مساجد با تعریف کارکردهای جدید؛
در گفتگو با یک زن برگزیده مطرح شد؛