یکی از مشکلاتی که داریم، تورم موجود در جامعه است، که موجب میشود نرخ مرغ، گوشت و سایر اقلام، نوسانات زیادی داشته باشد.
دومین معضل، مالیات است. مالیات برای همه یکسان میباشد، در صورتی که درآمد مجموعهها با یکدیگر تفاوت دارد. هیچ گونه نظارتی در این مورد وجود ندارد، تا مالیات متناسب با سطح درآمد و سود باشد. به صورت کلی کسب و کارهاضعیف شده اند.
انجام مصاحبه با صاحبان مشاغل و مسئولین، میتواند بسیار موثر باشد، در صورتی که برای حل مشکلات اقدامی صورت گرفته شود.
فرنگیس سرابی، مدیر مجموعه مواد غذایی طعم ناب:
امیر جعفری، مدیر هایپرمارکت ۷۷۷:
مهدی پوردیان، مدیر دیزی کده کیان:
علی انصاری قشلاق، مدیر قنادی علیرضا: