ستار بزرا، مدیریت مطبخ حاج بابای یاسین:

کیفیت کار مطبخ ها توسط اتحادیه کنترل شود

روزنامه جام جم البرز با ستار بزرا ، مدیر مطبخ حاج بابای یاسین گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید :
روزنامه جام جم البرز با ستار بزرا ، مدیر مطبخ حاج بابای یاسین گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید :
کد خبر: ۱۳۳۴

یکی از مشکلات ما قیمت مواد اولیه موجود در بازار است همچنین کیفیت غذای مطبخ‌ها مشکلی است که باید توسط اتحادیه کنترل شود. با وجود مطبخ‌هایی که غذای بی کیفیت با نرخ ارزان تر، ارائه می‌دهند، بازار کار مطبخ‌های خوب خراب می‌شود. مسئله دیگر اینکه علاوه بر بالا بودن قیمت ها، دولت ارزش افزوده هم اضافه نموده، که برای ما مشکل ساز شده است. مردم توان خرید ندارند. یکی از دلایل واردات متریال خارجی، این است که اتحادیه، نرخ مشخص نمی‌کند و رستوران‌ها برای کاهش قیمت‌های خود از این مواد اولیه استفاده می‌کنند.
رسانه می‌تواند با اطلاع رسانی بسیار کمک کننده باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات