
به گزارش جام جم البرز: سردار "حمید هداوند" روز سه شنبه اظهار کرد: کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی استان البرز با انجام اقدامات اطلاعاتی از فعالیت یک باند حرفهای سرقت در جاده آتشگاه کرج مطلع و با تشکیل یک تیم عملیاتی با همکاری عوامل کلانتری ۱۹ باغستان کرج شناسایی و دستگیری اعضای این باند را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: با بررسیهای فنی و پلیسی صورت گرفته از سوی ماموران هویت پنج سارق شناسایی و در عملیاتهای جداگانه با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شدند.
هداوند اضافه کرد: متهمان در تحقیقات تکمیلی به ارتکاب ۵۰ فقره سرقت اماکن خصوصی، ۱۵ فقره سرقت منزل، ۲۰ فقره سرقت مشاعات ساختمانی، ۴۰ فقره سرقت کابل و ۱۰ فقره سرقت از اماکن دولتی اعتراف کردند که علت و انگیزه ارتکاب این سرقتها تامین هزینه مواد مخدر آنها بوده است.
وی با بیان اینکه تلاش پلیس برای شناسایی مالباختگان این پرونده ادامه دارد، گفت: ۲ مالخر اموال مسروقه نیز در این زمینه دستگیر و به همراه سارقان برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
دکتر الهام حسنی، موسس و مسئول فنی داروخانه دکتر حسنی:
دکترسهیلا برجی، فوق تخصص غدد و متابولیسم واکاوی کرد:
دکتر مهرداد سلیمی زاده، جراح و دندانپزشک :
دکتر سید علی موسوی، متخصص قلب و عروق تبیین کرد: