علی مراد صدیقی، مدیر سفره خانه کردان تاکید کرد:

لزوم رعایت حریم صنفی رستوران داران

روزنامه جام جم البرز با علی مراد صدیقی، مدیر سفره خانه کردان، گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید :
روزنامه جام جم البرز با علی مراد صدیقی، مدیر سفره خانه کردان، گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید :
کد خبر: ۱۵۱۶

یکی از مشکلات این حوزه، مجوز‌های بی رویه برای تاسیس رستوران است. اینکه در مجاورت هم می‌باشند و حریم رعایت نمی‌شود. افراد زیادی وارد این حوزه می‌شوند و مشتریان ناراضی هستند. اصناف باید، یک محدودیت برای صاحبان رستوران‌ها قرار دهند و به راحتی مجوز صادر نکنند. یکی دیگر از مشکلات ما برای تهیه و خرید مواد اولیه است، که به دلیل نبود ثبات قیمت ها، مشکل فراوانی داریم. باید نرخ‌ها هر چند ماه یک بار تغییر کنند، چون مشتری از افزایش قیمت‌ها ناراضی است.
رسانه تاثیر زیادی در این حوزه دارد و باعث جذب بیشتر مشتری می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات