
به چه دلیل اسم ایران را برای رستوران خود انتخاب کردید؟
برخی با عناوینی مثل رستوران ایتالیایی و امثال آن که اتفاقا هیچ گونه غذای ایتالیایی هم نداشتند، از عناوین، سوء استفاده میکنند؛ لذا تصمیم گرفتیم برای این که صداقت خود را نشان دهیم، این مجموعه را با نام ملی ایران راه اندازی کنیم. ضمنا سعی کرده ایم فضا، وسایل و عکسهای قدیمی را نیز با رنگ و بوی ایران قدیم، طراحی نماییم تا به این ترتیب مجموعه خود را در یادها ماندگار کنیم.
لطفا درباره تاریخچه این مجموعه و کیفیت غذاهای آن بگویید.
ما از ۳۵ سال پیش که پدرمان، خیرالله شعبان پور این رستوران را راه اندازی کرد، به ایشان کمک میکردیم و از آن زمان با اصول و قواعد این کار آشنا بودیم. ایشان همیشه به بنده و دو برادر دیگرم که با هم کار میکنیم، میگفت: سعی کنید این چند نکته را همیشه در ذهن خود داشته باشید: نکته اول این که انسانیت و معرفت داشته باشید و دیگران را نیز با آن بسنجید. دوم این که اگر دوست دارید غذایی که به فرزند خود میدهید، از بهترین کیفیت برخوردار باشد، برای مردم نیز همین موارد را در نظر داشته باشید و غذای باکیفیت به آنان بدهید.
طبق این سفارش پدر که آویزه گوش و الگوی کاری ما است، از بهترین مواد اولیه استفاده میکنیم؛ برنج اعلای ایرانی و دیگر مواد مرغوب را به کار میبریم که زبانزد مشتریان میباشد. از گوشت گرم و باکیفیت استفاده میکنیم و گوشت فریز شده در رستوران نداریم.
آیا کارهای مجموعه را به صورت سنتی انجام میدهید یا از تکنولوژی و ابزارهای پیشرفته نیز بهره میبرید؟
ما امکانات خود را به روز کرده ایم. حتی دیگهای برنج از جدیدترین دیگهای پیشرفته است که از خارج تهیه کرده ایم. برای این که کاملا بهداشتی عمل کنیم و کمتر با دست کار کنیم، سیخ شوی داریم و بیشتر کارها با دستگاه انجام میشود. در این مجموعه نظافت، حرف اول را میزند. هدف اصلی ما این است که سالمترین و لذیذترین کباب کرج را به همشهریان عزیز عرضه کنیم.
آیا برای مجالس و مراسم نیز سفارش میپذیرید؟
ما گنجایش و ظرفیت زیادی نداریم و بیشتر به صورت بیرون بر کار میکنیم. همه کارهای ما در یک فضای ۶۰ متری است، اما میتوانم بگویم که اکثر مهمانیهای قدیم عظیمیه با بنده بوده است و تا هزار نفر هم برای آنها غذای مراسم، تدارک دیده ایم. البته در حال حاضر کمتر پیش میآید که بیش از ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر درخواست باشد و غالبا حداکثر تا ۱۵۰نفر هستند. با این حال ما تا ۱۲۰۰ نفر نیز پشتیبانی کرده ایم و در این زمینه رکورد دار هستیم. در صورت درخواست همشهریان عزیز، غذا را آماده کرده و درب منزل تحویل میدهیم.
آیا به جز انواع کباب، غذای دیگری نیز ارائه میدهید؟
بله، هر روز از ساعت پنج صبح حلیم با بهترین کیفیت طبخ و به مشتریان عرضه میشود.
لطفا آدرس و شماره تماس مجموعه خود را بفرمایید.
نشانی: کرج، عظیمیه، ۴۵ متری کاج یا بسیج، نبش نیک نژاد جنوبی، کباب ملی ایران
شماره تماس: ۳۲۵۵۶۱۱۸
ساعات کاری: از ۵ لغایت ۳۰/۲۳ (بدون تعطیلی)
وب سایت:kababmelliiran.blogfa.com
پدرام نوری، موسس و مدیریت، تبیین کرد:
در مصاحبه با یکی از بهترین جراحان و دندانپزشکان غرب تهران واکاوی شد:
حسام مظفری، مدیریت، تبیین کرد:
در گفتگو با نفیسه قاسمیان، مدیریت معرفی شد: