با حضور وزیر صمت؛

موتور دیزل لوکوموتیو ایرانی در البرز رونمایی شد

موتور دیزل لوکوموتیو ایرانی در البرز رونمایی شد
موتور دیزل لوکوموتیو ایرانی با قدرت چهار هزار اسب با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی در فردیس رونمایی شد.
کد خبر: ۱۷۵۹

به گزارش جام جم البرز:"عباس علی آبادی" وزیر صنعت ، معدن وتجارت ، در حاشیه رونمایی از موتور دیزل با توان چهار هزار اسب بخار لوکوموتیو ساخت گروه صنعتی مپنا در شهرستان فردیس استان البرز به خبرنگاران گفت: امروز با حمایت‌های رهبر معظم انقلاب و دولت مردمی سیزدهم، کشور در عرصه تولید و ساخت بسیاری از کالا‌ها و ماشین آلات در جهان پیشگام است.

وی ادامه داد: بسیاری از محصولات صنعتی ساخت متخصصان ایرانی نمونه خارجی ندارد و دانشمندان ایرانی توانسته اند دست به نوآفرینی بزنند.

وزیر صنعت، معدن وتجارت با بیان اینکه برای رسیدن به اهداف مطلوب تولید بن بستی در کشور وجود ندارد، گفت: امروز ما به دنبال بازدهی مطلوب در عرصه تولید هستیم.

وی با اشاره به حضور بیش از ۲ هزار بازرگان خارجی در نمایشگاه بین المللی اکسپو تهران افزود: این حضور بیانگر موفقیت متخصصان ایرانی در تولید محصولات کیفی و متنوع است.

تولید لوکوموتیو‌های برقی به جد دنبال می‌شود

علی آبادی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص توسعه تولید خودرو‌های برقی و برقی سازی لوکوموتیو‌ها در کشور بیان کرد: اکنون این ۲ پروژه با جدیت در کشور دنبال می‌شود.

وی افزود: به دنبال آن هستیم تا خودرو‌های با طراز هوشمندی در بازار‌های کشور داشته باشیم ضمن آنکه تلاش‌ها براین است تا به سمت انرژی‌های تجدید پذیر در عرصه صنعت خودرویی و ریلی کشور حرکت کنیم.

موتور دیزل لوکوموتیو ایرانی

این موتور دیزل با نام تجاری مپ ۶۱۰ توسط مهندسان ایرانی طراحی و بومی‌سازی شده است. با رونمایی از این موتور دیزل چهار هزار اسب بخار، ایران به فهرست کشورهای سازنده موتور دیزل لوکوموتیو جهان پیوست.

newsQrCode
ارسال نظرات