لحظه ای کنار ما را تجربه کنید

امروزه با توجه به گرایش مردم به کافه نشینی با یک گشت میدانی در سطح شهر کافه رستوران‌های جدید با طراحی و دیزاین و با ایده‌های نومواجه میشویم؛ که بسیار جذاب است و ناخداگاه انسان را به سمت خود می‌کشد و چه زیباست بتوانیم لحظه‌ای کنار بهترین افراد در زندگیمان در محیطی آرام و دنج تجربه کنیم از این رو سعی کرده ایم مجموعه‌ای را به شما معرفی کنیم تا لحظات خوب وشیرین درکنار بهترین‌ها تجربه کنید.
امروزه با توجه به گرایش مردم به کافه نشینی با یک گشت میدانی در سطح شهر کافه رستوران‌های جدید با طراحی و دیزاین و با ایده‌های نومواجه میشویم؛ که بسیار جذاب است و ناخداگاه انسان را به سمت خود می‌کشد و چه زیباست بتوانیم لحظه‌ای کنار بهترین افراد در زندگیمان در محیطی آرام و دنج تجربه کنیم از این رو سعی کرده ایم مجموعه‌ای را به شما معرفی کنیم تا لحظات خوب وشیرین درکنار بهترین‌ها تجربه کنید.
کد خبر: ۱۷۷۰

امروز میزبان یکی از کافه رستوران داران نوپا در شهرمان هستیم که مدیریت آنرا بانویی تحصیل کرده بعهده دارند در ادامه نظر شما را به این مصاحبه جلب میکنیم.
لطفاً خودتان را معرفی بفرمایید؟
فاطمه میرزایی دانشجوی دکترا هستم به علت علاقه‌مندی که به کافه ورستوران داری داشتم به کمک همسرم توانستیم کافه رستوران شکور را دایر کنیم. از آنجایی که این شغل مورد علاقه بنده بود بسیار سریع و زود در سطح شهر معروف شدیم و مشتریان خوبی به مجموعه ما تشریف آوردند این همان عشقی بود که در کار و حرفه خود داشتم توانست اینگونه نمود کند. معمولا همه مشتریان ما با رضایت مندی کامل مجموعه را ترک می‌کنند که این بزرگترین افتخار بنده و مجمموعه ما میباشد.

آیا به دورنمایی که از شغل کافه رستورانداری داشتید دست پیدا کردید؟
سعی ما داشتن یک مجموعه که بتوانیم بهترین و با کیفیت‌ترین خدمات را در مجموعه‌ای آرام ارائه دهیم بود که همه دوستان وهمشهریان بتوانند از این خدمات بهره بگیرند؛ با توجه به ارتباط مستقیم با افراد متفاوت که شاید در هیچ شغل دیگری نمی‌شد با آن مواجه شد و افراد با سلایق و نگرش‌های متفاوت در ارتباط هستم که خیلی در جامعه شناسی من تحول ایجاد کرد.
مسائل و مشکلاتی که در حیطه کاری شما وجود دارد را مطرح بفرمایید؟؛ با توجه به قیمت گذاری منو رستوران که باید بصورت سالیانه باشد
افزایش روزافزون قیمت اجناس و مواد اولیه روی قیمت تمام شده محصول ما تاثیر مستقیم دارد و به نظرم این افزایش قیمت منو اصلا زیبنده کار ما نیست، ولی ما ناچاریم که تغییر قیمت را اعمال کنیم.
مورد دوم: نبود نیروی کار هست و بعضاً بعضی از همکار‌ها مجبور می‌شوند از نیروی کار اتباع استفاده کنند که مشکلات دیگری صنفی را ایجاد می‌کند.
اگر مسئول بودید در رابطه با این مشکلات چه میکردید؟
حداقل در یک سال ثبات قیمت که از وظایف مسئولین هست نهایت تلاشم را میکردم.
در مورد نیروی کار سعی می‌کردم جوانان استعدادیابی شوند و بر حسب علاقه و استعداد شغلی در جوانی جذب بازار کار شوند.
چون جوانان سال‌ها تحصیل میکنند و کار مرتبط با رشته دانشگاهی نمی‌یابند و در سن بالاتر سخت‌تر جذب کار می‌شوند و از خانواده‌ها تقاضا دارم فرزندانشان را در جوانی به سمت بازار کار سوق دهند تا به کار کردن عادت کنند و جذب بازار کار شدن برایشان سخت نباشد.
نقش رسانه در بهبود فضای کسب و کار شما چگونه است؟
اکثر مردم برای سهولت در تصمیم گیری‌ها با توجه به عصر ارتباطات و گسترش فضای مجازی به سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی مراجعه میکنند و بالطبع کسب و کار ما هم برای بهتر دیده شدن و عقب نماندن باید خودمان را بیشتر و بهتر نمایان کنیم.
ویژگی بارز کافه رستوران شما چیست مطرح بفرمایید؟
در شهر کرج تنها کافه رستورانی هستیم که از آشپز ژاپنی برای پخت سوشی بهره می‌بریم؛ که همین موضوع برای مشتریان ما بسیار جذاب بوده و باعث شده است بدون این که ما بخواهیم کلا همه مشتریان مجموعه مارا درسطح استان البرز و تهران به یکدیگر معرفی می‌کنند.
کلام پایانی تو صیه سرکارخانم فاطمه میرزایی اینگونه فرمودند:
امیدوارم مشکلات جوانان از نظر مالی و شغلی برطرف شوند و بتوانند ازدواج کنند و سروسامان بگیرند؛ واز همه جوانان کشور خواهش می‌کنم با توجه به پتانسیل‌های که دارید و با توجه به علاقه مندی خود یک حرفه و تخصص را دنبال کنید و مطمن با شید خداوند نیز کمک خواهد کرد.

newsQrCode
برچسب ها: فاطمه میرزایی
ارسال نظرات