لطفا در ابتدا از نحوه ورود خود به این عرصه بگویید و درباره چگونگی تأسیس مجموعه خود توضیح دهید.
بنده از سال ۱۴۰۰ وارد این حوزه شدم. ابتدا کارم را به عنوان یک تفریح شروع کردم، اما کم کم متوجه شدم که نمیتوان به کار، به عنوان تفریح نگاه کرد، بلکه باید به طور جدی کوشید تا بتوان به نتیجه مطلوب رسید و پلههای موفقیت را یک به یک طی نمود؛ لذا با سعی، علاقه و پیگیری بیشتر، کار مورد علاقه خود را پی گرفتم و شکر خدا اکنون از روند توسعه همه جانبه کارم نیز راضی هستم و به آینده خیلی امیدوارم.
توصیفی کوتاه از فضای رستوران نیز میتواند ذهنیت روشنی برای خوانندگان ایجاد کند.
فضای سالن رستوران، دارای مساحت بزرگی میباشد و حدودا ۲۵۰ نفر، ظرفیت و گنجایش برای پذیرایی دارد. من مایل بودم که در طراحی و دیزاین رستوران تغییرات اساسی ایجاد کنم، اما، چون قرارداد رستوران با همین فضا بسته شد، در حال حاضر فضا چندان سنتی نیست و تنها شامل تخت و آلاچیق و میز است، اما تصمیم داریم بخشی از باغ را نیز به رستوران اضافه کنیم تا محیطی زیبا و دلنشین برای مشتریان عزیز فراهم شود و بتوانند در محیطی بسیار جذاب غذای خود را صرف کنند.
منو مجموعه شما شامل چه غذاهایی است؟
منو غذای ما بیشتر سنتی است و غذاهای ایرانی و انواع کبابها را شامل میشود. البته در کنار این غذاهای سنتی، فست فود و کافی شاپ نیز فراهم است و محیطی رمانتیک برای همشهریان گرامی آماده شده است که امیدوارم شاهد استقبال بیشتر عزیزان باشیم.
برخی از مهمترین ویژگیهای رستوران شما چیست؟
مجموعه ما علاوه بر کیفیت بالای غذا و تعهد و حساسیت بالا در تهیه مواد اولیه مرغوب، دارای یک فضای گرم و صمیمی است و هر کسی که وارد این مجموعه میشود، به خاطر صمیمیتی که بین پرسنل وجود دارد، جذب میشود؛ چرا که مجموعه ما به صورت خانوادگی مدیریت میشود. به همین دلیل است که ما بیشتر میزبان متأهلها هستیم، ولی همه بانوان عزیز میتوانند در یک فضای امن و صمیمی از فضای رستوران استفاده کنند.
در پایان، اگر مطلبی به عنوان سخن آخر هست، بفرمایید.
ما تلاش میکنیم که یک فضای جذاب و دلنشین ایجاد کنیم تا اگر کسی مایل بود از فضای شهری خارج شود و ساعاتی را در آرامش و تفریح بگذراند، بتواند در اینجا به مقصودش برسد و حس خوبی داشته باشد، ولی طبیعی است که برخی مشکلات باعث چالش میشود. بنده به عنوان یک کارآفرین، دوست دارم قشر جوان، حرفی ازبیکاری نزنند. درست است که هر کاری سختیهای خود را دارد، اما رو به جلو بودن، انگیزه پیشرفت و توسعه کار را بیشتر میکند و من دوست دارم که حمایت بیشتری از رستوران داران انجام شود تا روز به روز انگیزه ما را در کار افزونتر کند. یکی از افتخارات بنده این است که در تمام کارهایم حامی جوانان بوده ام و همیشه آنان را به انجام کارهای نو و ابتکاری تشویق میکنم.
آدرس: فردیس، ملارد، خوشنام، خیابان باران، خیابان آرش، رستوران قصر خلیفه
شمارههای تماس:
۰۹۹۰۵۵۲۰۸۰۰
اینستاگرام:
GHASREKHALIFE
از سیر تا پیاز اشتغالزایی یک بانوی آسارایی؛
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛