
به گزارش جام جم البرز: "مهدی ارباب نیا" معاون میراث فرهنگی البرز در گفتوگویی با اشاره به گلایه برخی گردشگران مبنی بر بسته بودن درهای خانه آیت الله طالقانی اظهار کرد: این خانه مثل خانه مصدق و شاملو مالکیت شخصی دارد و در اختیار میراث فرهنگی نیست و اجازه بازدید از آن در اختیار خانواده آیت الله طالقانی است.
وی توضیح داد: البته خانواده ایشان مشکلی برای بازدید گردشگران ندارند و در صورت حضور مراجعان، با هماهنگی با میراث فرهنگی شرایط بازدید مهیا میشود و هیچ کسی پشت در این خانه نمیماند.
این مسئول در پاسخ به اینکه میراث فرهنگی چه برنامهای برای مرمت این خانه تاریخی دارد، گفت: امسال پیگیری صورت گرفته که از محل اعتبارات مشارکتی، بخشی از این خانه شامل قسمتی از بنای اصلی و همچنین حمام کنار آن مرمت شود که به دنبال جذب اعتبار آن هستیم.
ارباب نیا اضافه کرد: بحث تعیین حریم این خانه تاریخی هم هفته گذشته در شورای حریم استان مطرح شد و قطعا با مشخص شدن حریم آن، شرایط حفاظت از این مجموعه بهتر خواهد شد.
حمیدیوسفی، مدیر عامل موسسه ورزشی مهر پایدار:
احمد هاشمی، مدیر مجموعه های ورزشی شهید تیموری و شهید عماد مغنیه مطرح کرد:
فاطمه طامه، مدیر و موسس مجموعه ورزشی طامه ویژه بانوان:
علیرضا دهقی، مدیرعامل شرکت اندیشه ماندگار و مجموعه فروشگاه اینترنتی پمپ آنلاین: