افتخار همصحبتی با جناب آقای جواد ربیعی مدیری جوان و موفق در صنعت غذا را داشتهایم که شمارا به مطالعه این گفتگو دعوت مینماییم.
لطفاً خودتان را معرفی بفرمایید:
جواد ربیعی، ۲۶ ساله و مدیریت (پیتزا دارمو) هستم. با توجه به علاقهمندی که به این شغل داشتم خیلی زود توانستم در سطح استان معروف شویم ومعمولا اکثر مشتریان ما از مجموعه ما بسیار راضی هستند و همین رضایتمندی بزرگترین افتخار مجموعه ما خواهد بود.
چه انگیزهای باعث ورود شما به این شغل و حرفه شد؟
من از سال ۹۵ شغل آشپزی را به دلیل علاقه زیاد انتخاب کردم و در رستورانها مشغول به کار شدم و در حال حاضر یک سال و نیم است که مجموعه خودم را افتتاح کردم.
پیتزاهای شما چه ویژگی خاصی دارند؟
ما بهصورت تخصصی (پیتزا ناپولیتن) کار میکنیم که مربوط به نواحی جنوب ایتالیا میباشد و از ویژگیهای خاص آن خمیر سبک و زودهضم آن میباشد. با توجه به تخصصی بودن این نوع پیتزا تقریباً در سطح استان جز معدودترین مجموعههایی هستیم که با این کیفیت ارائه خدمت میکنیم.
در پیتزا دارمو چه پیتزاهایی برای ارائه به مشتریان عزیز وجود دارد؟
ما با منویی متنوع از پیتزاهای مختلف همچون پیتزا پپرونی، سوپرانو، بیکن، سیلیسیا، چیکن ماشروم، چیکن پستو، مارگاریتا، پولد بیف، فنسی چیز، گاردنیکا، پستوپامادور، سیر استیک، نون سیر، سیب زمینی تنوری و .. در خدمت مشتریان عزیز هستیم.
از این شغل راضی هستید و با دورنمایی که در ذهن خود داشتید مطابقت داشت؟
در کل شغل مربوط به غذا از مشاغل خیلی سخت است، ولی من این شغل را خیلی دوست دارم و با تمام سختیهای موجود کارم را ادامه میدهم؛ و با توجه به اطلاعاتی که از این صنف داشتم ورود پیدا کردم و تمام سختیهای این شغل را پذیرفتم و امیدوارم هرروز در این شغل خود موفقتر از قبل شوم.
اگر به گذشته برگردید بازهم همین شغل را انتخاب میکنید؟
بله قطعاً، به نظرم هرکسی برای شغلی ساختهشده است، من هم برای آشپزی ساختهشدهام. من با تمام وجود این حرفه و تخصص را دوست دارم و تمام تلاشم را میکنم که بتوانم موفق شوم.
برای آینده شغلی خود چه اهدافی دارید، لطفاً مطرح بفرمایید؟
در حال حاضر پیتزا دارمو فضای تقریباً کوچکی دارد، در وهله بزرگ کردن این فضا و در مراحل گسترش کار و شعبات جزو اهداف ماست؛ که با توجه به تلاشی که در دست اقدام است خیلی زود به این اهداف خودخواهیم رسید.
رسانه در بهبود شرایط شغلی شما چه میزان تأثیرگذار است؟
در صنف ما شناخته شدن و دیده شدن توسط مردم بسیار مهم است، قطعاً رسانه میتواند نقش بسزایی در این موضوع داشته باشد. یک رسانه خوب رسانهای است که رسالتی که دارد را به نحو احسن انجام دهد و این رسانه است که تمام صنفها را میتواند بهراحتی معرفی کند تا آن شغلها رشد کنند.
برای مجالس و مهمانیهای کوچک امکان سفارش و ارسال تا چه تعداد امکانپذیر خواهد بود؟
بله با هماهنگی از قبل امکان آمادهسازی پیتزا و ارسال تا ۵۰ عدد وجود دارد. فقط لازم است حتماً از قبل هماهنگی لازم انجام شود.
روزها و ساعات کاری مجموعه:
روزهای یکشنبه الی جمعه
از ساعت ۱۵ الی ۲۴
شماره تماس:
۰۹۳۰۴۳۴۴۲۵۵
راه ارتباطی از طریق اینستاگرام:
http://instagram.com/darmo_pizzeria
آدرس:
کرج، گوهردشت، خیابان ۱۳ غربی، تقاطع دکتر حسابی، پیتزا دارمو
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛