مهران محمدی، مدیر مجموعه فست فود شاپرک:

حضور صنف رستوران در کلاس های آموزشی، افزایش یافته است

روزنامه جام جم البرز با مهران محمدی، مدیر مجموعه فست فود شاپرک، گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
روزنامه جام جم البرز با مهران محمدی، مدیر مجموعه فست فود شاپرک، گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
کد خبر: ۲۰۰

مشکل اصلی در این حوزه، کرایه مکان و افزایش هزینه اجاره بها است که هر سال دو برابر می‌شود. مشکل دیگر، تورم روزافزون مواد اولیه است. ما نمی‌توانیم هر روز قیمت محصولات را تغییر دهیم و در نتیجه سودمان روز به روز کاهش می‌یابد. در گذشته، میزان خرید مردم کمتر بود، اما در حال حاضر توانسته ایم پیشرفت خوبی داشته باشیم. رستوران‌ها در کلاس‌های حضوری و آنلاین بیشتری شرکت می‌کنند و رعایت بهداشت نیز افزایش یافته است. در سال‌های گذشته، مالیات بهتر بود، اما در حال حاضر مقرون به صرفه نیست. باید هزینه بیمه‌ها کاهش یابد و برای برخی از مشاغل، درصد پرداخت بیمه کمتر شود.
رسانه‌ها و مطبوعات می‌توانند در این زمینه نقش مهمی را ایفا کنند. شغل ما بسیار دشوار است و باید تلاش بیشتری انجام دهیم تا کیفیت خدمات تغییر نکند.

newsQrCode
ارسال نظرات