
بزرگترین مشکلی که ما را آزار میدهد، این است که افراد زیادی به این حوزه علاقه دارند، ولی هیچ اطلاعاتی از بازار کار ندارند. بدون آموزش، کافه تاسیس مینمایند. این افراد بعدها با مشکل مواجه میشوند. آموزش کافی برای سرو، مزاج مردم و علائق آنها باید صورت گیرد. نظارت بر روی کافه و این که چه موادی استفاده مینمایند، وجود ندارد. یک سری مواد تاریخ گذشته و فیک سرو میشود. انجمن قهوه ایران چند آموزشگاه معرفی کرده است و از علم گیاه شناسی تا باریستا را آموزش میدهد. وقتی نتوانید طعم اصلی را به مشتریان انتقال دهید به مشکل بر میخورید. مواد خام قهوه وارداتی هستند و ما همیشه برای تهیه مشکل داریم. روند رشد قهوه از ۸ سال پیش خیلی افزایش پیدا کرده است، که به خاطر قیمت ارز است. اگر عرضه قهوه دست افراد خاص نباشد و ما مستقیم از دولت تهیه کنیم، در قیمت و نظارت بهتراست. باید کسانی که وارد این حوزه میشوند سود کار برایشان مهم نباشد و علاقه به این حرفه داشته باشند و آموزش کافی را ببینند.
در مصاحبه اختصاصی با مدیریت داروخانه، تبیین شد:
طی مصاحبه اختصاصی با دکتر میلاد سلیمانی، متخصص ارتودنسی تبیین شد:
مصاحبه اختصاصی با یکی از بهترین روانشناسان مجرب کشور: