بهتر طعم در بهترین رستوران

رستوران اصیل ایرانی رستورانی است که انواع کباب و خورش و ماهی با برنج ایرانی پخت شود مهمترین ویژگی هر رستوران کیفیت غذا‌ی آن رستوران میباشد. معمولا ما ایرانی‌ها وقتی میخواهیم یک روز را در محیط خارج از خانه باشیم سعی می‌کنیم بهترین‌ها را برای روز خود رقم بزنیم خیلی هم شاید توجه به قیمت نکنیم ما سعی کرده ایم محیطی را به شما دوستداران سلامت معرفی کنیم که این رستوران میتواند بهترین غذابا کیفیت فوق العاده به مشتریان خود ارائه نماید.
رستوران اصیل ایرانی رستورانی است که انواع کباب و خورش و ماهی با برنج ایرانی پخت شود مهمترین ویژگی هر رستوران کیفیت غذا‌ی آن رستوران میباشد. معمولا ما ایرانی‌ها وقتی میخواهیم یک روز را در محیط خارج از خانه باشیم سعی می‌کنیم بهترین‌ها را برای روز خود رقم بزنیم خیلی هم شاید توجه به قیمت نکنیم ما سعی کرده ایم محیطی را به شما دوستداران سلامت معرفی کنیم که این رستوران میتواند بهترین غذابا کیفیت فوق العاده به مشتریان خود ارائه نماید.
کد خبر: ۲۲۳۹

امروز میزبان یکی از رستوران داران شهرستان فردیس هستیم که به اتفاق همسرشان در استودیو جام جم البرز  هستیم. نظر شما را به این مصاحبه جلب می‌نماییم.
لطفاً خودتان را معرفی بفرمایید.
حمید زارع متولد ۱۳۶۰ هستم و همسرم خانم سپیده علیرضایی و دارای دو فرزند دختر هستیم. ما سعی کرده ایم بهترین نوع غذا‌ها را برای بهترین افراد که همشریان و هموطنانم باشند ارائه کنیم تا در محیطی سالم و کاملا ارام و دنج خدمتگزار مشتریان عزیز باشیم.
چه انگیزه‌ای باعث شد که شما در این عرصه ورود پیدا کنید؟
پدرم در سال ۱۳۶۴ در شهرستان فردیس یک رستوران کوچک دایر کرد و به مرور زمان در سال ۱۳۸۲ رستوران را به تالار تبدیل کردیم و حتی در سال ۱۳۹۲ یک بار آن را بازسازی کردیم، اما با ورود پاندمی کرونا در سال ۱۳۹۸ همانطور که مطلعید کار تالار و برگزاری مراسمات لغو شد و بسته شدن رستوران‌ها برای مدت‌ها طولانی و عدم مراجعه مردم به رستوران و تالار تقریباً صنف ما تعطیل شد و با گذشت زمان تمایل مردم به برگزاری مراسمات در باغ‌ها و باغ تالار‌ها کار تالارداری از رونق افتاد و تالار را جمع کردیم و رستوران را محدود کردیم به صورت غذا بیرون بر که همچنان در خدمت مردم فردیس هستیم.
نقش همسرتان محترمتان را در رستوران جوان فردیس مطرح بفرمایید؟
خانم سپیده علیرضایی همسر بنده که در تصمیم گیری و مدیریت رستوران نقش بسزایی دارد و این ضرب المثل که پشت هم مرد موفق یک زن موفق و استوار هست را برای من معنا کردند.
آیا دور نمایی که از این شغل داشتید همان بود که در ان قرار گرفتید؟
کار رستوران یک کار تمام وقت است که خانواده را هم نیز تحت شعاع قرار می‌دهد و تفریح و مسافرت را هم محدود می‌کند، ولی با این وجود، چون به این شغل علاقه‌مند هستم و با تمام وجود و با عشق در این زمینه کار می‌کنم توانسته ام موفق باشم و معمولا همه مشتری ها‌ی ما کاملا رضایت دارند و این بزرگترین افتخار ما میباشد.
غذا‌های که در رستوران جوان طبخ و ارائه می‌شود را نام ببرید؟
کوبیده. جوجه. چلو مرغ کرفس که با برنج ایرانی به مشتریان و همشهریان عزیز ارائه می‌شود.
ظرفیت رستوران جوان برای مشتریان حضوری چند نفر میباشد؟
در حال حاضر ۲۰ نفر می‌باشد بیشترین فعالیت ما به صورت غذای بیرون بر است و حدود ۷ پرسنل در رستوران و آشپزخانه مشغول کارند و ۶ نفر نیز کار پیک و غذارسانی را به عهده دارند.
مهمترین ویژگی رستوران جوان را مطرح بفرمایید؟
سعی ما در رضایت مندی مشتریان بود ه است و رضایت مشتری قطعا با غذای با کیفیت و سالم وداشتن محیطی کاملا بهداشتی و دنج است که با توجه به سابقه و علاقه مندی به این حرفه توانسته ایم بهترین را برای همشریان به ارمغان بیاوریم.

آدرس و راه‌های ارتباطی با مجموعه رستوران جوان فردیس را عنوان بفرمایید
استان البرز فردیس کانال غربی بعد از چهارراه قریشی نبش ۱۶ متری چلوکبابی جوان
۰۹۱۲۶۳۹۵۷۶۱
۰۲۶۳۶۵۳۸۰۵۷
۰۲۶۳۴۹۴۵۱۴۱

newsQrCode
ارسال نظرات