خوشمزه بی‌ادعا

بامطالعه زندگینامه اکثر برندهای بزرگ صنعت غذا متوجه می‌شویم که ابتدا محصولشان را از آشپزخانه داخل منزل  شروع به پخت‌وپز کردند برای مشتری‌های آشنا ارسال و کم‌کم رشد کردند و شعبات خودشان را  گسترش داده‌اند؛ و با همین روش توانسته‌اند ذهن‌خوانی کنند که اگر بخواهند رستورانی را افتتاح کنند چقدر می‌توانند موفق باشند .خیلی‌ها در همین ارزیابی اولیه متوجه رشد و خیلی‌ها نیز متوجه ضعف خود می‌شوند به‌هرحال هردو می‌توانند انسان را رشد دهد البته بستگی به نگاه افراد خواهد داشت.
بامطالعه زندگینامه اکثر برندهای بزرگ صنعت غذا متوجه می‌شویم که ابتدا محصولشان را از آشپزخانه داخل منزل شروع به پخت‌وپز کردند برای مشتری‌های آشنا ارسال و کم‌کم رشد کردند و شعبات خودشان را گسترش داده‌اند؛ و با همین روش توانسته‌اند ذهن‌خوانی کنند که اگر بخواهند رستورانی را افتتاح کنند چقدر می‌توانند موفق باشند .خیلی‌ها در همین ارزیابی اولیه متوجه رشد و خیلی‌ها نیز متوجه ضعف خود می‌شوند به‌هرحال هردو می‌توانند انسان را رشد دهد البته بستگی به نگاه افراد خواهد داشت.
کد خبر: ۲۲۹۴

امروز میزبان یک جوان ایده پرداز در صنعت غذا سرد و سالاد هستیم که از آشپزخانه منزل پدری در یزد کار خودش و شروع کرده و امروز خودش یک صاحب سبک در حوزه غذاست، توجه شمارا به بخشی از این مصاحبه جلب می‌نماییم.
لطفاً خودتان را معرفی بفرمایید.
حجت حسینی متولد ۱۳۶۵ اصالتاً یزدی هستم مدیر و صاحب برند سالاد بار آنالیز
فارغ‌التحصیل رشته پرستاری هستم، ولی با توجه به علاقه‌مندی که به این شغل داشتم وارد این حرفه شدم و با ایجاد سبک جدید و نوین توانستم رضایت‌مندی مشتری‌های خوبم را داشته باشم و این‌یکی از بزرگ‌ترین آرزوهایم بود.
چه انگیزه‌ای باعث شد تا شما به این عرصه شغلی ورود پیدا کنید؟
ازآنجایی‌که بنده به شغل آشپزی علاقه خاصی داشتم و به غذا خود عشق می‌دهم همیشه هر غذایی که آماده می‌کنم مورد تائید همگان می‌شود و همین امر باعث شد که بنده را تشویق کنند یک رستوران افتتاح کنم و با تشویق دوستان و آشنایان و اقوام پا به این عرصه گذاشتم
الویه مرغ‌هایی که درست می‌کردم در بین دوست و آشنایان زبانزد بود از آشپزخانه منزل در پک‌های. ۱۰۰ و ۲۰۰ گرمی تهیه می‌کردم و برای تست به صاحبان رستوران‌ها ارائه دادم
خوشبختانه مورد تائید هم قرار گرفت سفارشات به‌قدری زیاد شد که خودم فروشگاه سالاد بار را افتتاح کردم و شعب فروش را افزایش دادیم تا اینکه بعد از ۸ سال ۸ شعبه در شهر یزد داشتیم.
بعد از ازدواج به کرج مهاجرت کردم و شعبات یزد را واگذار کردم و در شهر کرج تا الآن ۲ شعبه داریم بانام سالاد بار آنالیز و یک آشپزخانه که محصولات را به شعبه‌ها به‌صورت تازه و با حجم و طعم و قیمت مشترک و باکیفیت ارسال می‌کند.
در آشپزخانه شما چه نوع غذا‌هایی درست می‌شود؟
انواع سالاد غذایی. سالاد الویه مرغ؛ سالاد الویه کالباس، سالاد روسی؛ سالاد کارتوفل؛ سالاد قارچ؛ چیکن باربیکیو؛ پاستا سالاد؛ مرغ پاستا؛ سالاد کالباس؛ صیف سالاد؛ هومس کلاسیک؛ حمص گوجه بادمجان؛ بیگل پنیر گردو؛ بیگل میکس؛ سیدز بوقلمون؛ سالاد سبزیجات؛ چاباتا گوشت و چاباتا بوقلمون. همگی به صورت بیرون بر میباشد.
چه مسائل و مشکلاتی در حیطه کاری شما وجود دارد لطفاً مطرح بفرمایید؟
بنده به‌عنوان یک جوان با حداکثر ظرفیتم توانستم در ایجاد شغل به دولت کمک کنم از دولت تقاضا دارم در زمینه بیمه و مالیات تخفیفانی لحاظ کند که کارآفرینان نوپا بتوانند سروسامان بهتری به خود بگیرند.
رسانه چگونه می‌تواند در بهبود و رونق کسب‌وکار شما نقش داشته باشد؟
با گسترش فضای مجازی و افزایش و تنوع رستوران‌های بیرون بر؛ قطعاً برای مشتری گزینه‌های زیادی برای سفارش غذا هست رسانه‌های مجازی می‌توانند برای بهتر دیده شدن نقش بسزایی داشته باشند و ما هم سعی می‌کنیم بیشتر و بهتر محصولمان را در این فضا معرفی کنیم.
توصیه و کلام پایانی مدیریت محترم رستوران سالاد بار آنالیز جناب آقای حجت حسینی این‌گونه بود.
همه جوانان با توجه به علاقه‌مندی که دارند و با توجه به هنری که در خود می‌بینند به آن عرصه شغلی ورود پیدا کنند و نگران روند کار نباشند، خداوند قطعاً کمک خواهد کرد
فقط دنبال علاقه‌مندی و ظرفیت‌های که در خوددارند بروند و آن را رشد دهند و از این شاخه به آن شاخه پریدن جدا پرهیز کنند که بسیار خطرناک است.
آدرس:
استان البرز. کرج بلوار سرداران شرقی جنب بانک تجارت
استان البرز کرج بلوار کاج نرسیده بین پامچال جنوبی و پل آزادگان
۰۹۰۰۲۰۲۱۰۹۰

newsQrCode
ارسال نظرات
صنعت، قلب کشور است

روزبه فاطمی، مدیرعامل و رضا فاطمی، رئیس هیات مدیره شرکت مونا الماس فاطمی، برند فیلجون:

صنعت، قلب کشور است