
لطفاً خودتان را معرفی بفرمایید:
دانیال زرگان (مستر چیکن)، ۳۹ ساله خالق برند چاکوچ و بهزودی برند رزالین با مدرک تحصیلی کارشناسی ارتباطات و کارشناسی ارشد روانشناسی هستم.
چه انگیزهای باعث ورود شما به این شغل و حرفه شد؟
در استان یزد دانشجو بودم و به مدت ۱۲ سال در استان یزد زندگی کردهام و ازآنجاییکه آدم شبزندهداری بودم دوست داشتم شغلی داشته باشم که بتوانم شبها کارکنم و روزها بخوابم کافیشاپ را انتخاب کردم البته علاوه بر ساعت کاری مناسب، بوی قهوه و حس و حال کافه رو دوست داشتم، بعد از چند سال کار کردن در این حیطه وارد فست فود شدم و بعد کار در رستورانهای ایرانی و فرنگی و پیتزا و. را تجربه کردم در این میان ۳ بار بهسختی زمین خوردم و ورشکسته شدم، ولی هر بار از نو شروع کردم.
چه دلایلی باعث ورشکستگی شما میشد؟
در بیزینس بازار خیلی مهم است و من روی این موضوع تحقیق نکرده بودم، شما باید خیلی حسابشده و حرفهای کارکنید تا بتوانید یک محصول را عرضه کنید و رقابت کنید، منبعد از ده سال کار در یزد به شهر کرج آمدم و بدون اینکه به ذائقه بومی و سیستم مالی مردم اهمیت بدهم، همان سیستم یزد را در کرج پیاده کردم و زمین خوردم، در این زمانه کسبوکار واقعاً سخت است، زیرا ممکن است در عرض ۲ ماه برندی بیاید و همه برندها را در همان زمینه از بین ببرد، بیزینسهای بزرگ بهراحتی میتوانند بیزینسهای کوچک را از بین ببرند. نمونه بارز آن اسنپ؛ وقتی اسنپ آمد آژانسها باور به موفقیت و استقبال مردم از آن را نداشتندولی بعد از مدتی اکثر آژانسها مجبور به جمعآوری کسبوکارشان شدند ویا هایپرها و فروشگاههای بزرگ مواد غذایی باعث شدن تعداد خیلی زیادی از بقالیها جمع کنند به دلیل تخفیفهای زیاد و صرفهجویی در زمان مشتری و قابلدسترس بودن کلیه اجناس در هایپرها؛ به همین دلیل بیزینسها و برندهای بزرگ و شناختهشده فرصت بهتری برای سرمایهگذاری هستند.
از چگونگی شکلگیری نام مستر چیکن برایمان بفرمایید؟
بعد از ورشکستگی آخرم در کرج به دلیل نبود سرمایه وانتی تهیه کردم و شروع به فروختن غذا و ساندویچ کنار خیابان سعادتآباد کردم، بعد از کلی فکر مرغ را برای کار انتخاب کردم، زیرا برای همه مردم قابلاعتمادتر بود و غذایی اختراع کردم به نام مستر چیکن، سینه مرغ را با مواد مخصوص خودم مرینیت میکردم و روی صفحه گریل، گریل میکردم و برش میزدم و ساندویچ درست میکردم، بعدها به دلیل علاقه شدید مردم به پنیر، پنیر را به ساندویچها اضافه کردم.
ازآنجاییکه همیشه دنبال ایدههای خاص بودم، برای اولین بار در ایران در سال ۹۷ من پنیر را آب کردم و با حرکات نمایشی پنیر آبشده را روی ساندویچها میریختم و با گویش خاص خودم با مردم ارتباط برقرار میکردم و این برای مردم جالب بود، از من فیلم میگرفتند و رفتهرفته فیلمهای من در اینستاگرام وایرال شد و کار بهجایی رسید که من هر شب ۳۰۰ تا ساندویچ با وانت میفروختم، بعد از مدتی همبرگر و رست بیف هم به منو اضافه شد و من با غذای خوب، کیفیت خوب، قیمت خوب و آبکردن پنیر که خلاقیت و اختراعم بود توانستم در عرض یک سال تحولی بزرگ در فود تراک تهران ایجاد کنم.
چاکوچ چگونه خلقشده است؟
سال ۹۸ وانت را جمع کردم و دو مغازه به نام مستر چیکن راهاندازی کردم، ولی این برند مشکل ثبتی پیدا کرد و من برند چاکوچ را خلق کردم و چاکوچ بزرگترین سوخاری زنجیرهای کشور شد، چاکوچ دقیقاً در کرونا شکل گرفت و برخلاف عدم فعالیت بسیاری در آن دوران من با توان بیشتر شروع به تبلیغات گسترده کردم و در عرض ۶ ماه نزدیک به ۵۰ شعبه افتتاح شد.
از ویژگیهای خاص عملکردتان دربرند چاکوچ بفرمایید؟
من برای اولین بار در جهان مرغ کامل سوخاری (جوجه ۲۷ روزه) را تولید کردم، این کار دستگاه مخصوصی نیاز داشت که من با الهام از دستگاه فلافل زنی، دستگاهی اختراع کردم و مرغ کامل سوخاری را در ۱۷ دقیقه آماده کردم و دیگر اینکه ما از طعمهای تعریفشده فاصله گرفتیم و ادویههای سوخاری را به سمت ایرانی بومی کردیم و این کار انقلاب بزرگی در صنعت سوخاری ایجاد کرد.
چه مسائل و مشکلاتی در حیطه کاری شما وجود دارد؟
در بیزینس نقطه آرامشی وجود ندارد و باید در این دریای پرتلاطم شناور باشید و خودتان را آپدیت کنید تا بتوانید ماندگار باشید.
در کار ما سه ماده اصلی آرد، روغن و مرغ وجود دارد که با توجه به گران شدن سبد کالایی خانواده در سالهای اخیر مشکلات زیادی برای ما نیز به وجود آمد، ما محصولات را در کارخانه تولید و آماده میکنیم و برای شعب ارسال میکنیم با این کار هم در مصرف روغن صرفهجویی میکنیم و هم سرعت کار بالا میرود، سرعت، کیفیت و قیمت در اولویت کار ما قرار دارد بنابراین ما سعی کردیم سوخاری کاملاً پخته و بردینگ شده را دربستههای وکیوم بدون واسطه به دست عزیزان برسانیم.
امکان تأسیس شعبه در شهرهای دیگر رادارید لطفاً توضیح بفرمایید؟
بله، ما در حال حاضر در استان البرز در جهان شهر، مهرشهر، مهر ویلا و بهزودی در گوهردشت و در تهران، مشهد، اصفهان، چالوس، نوشهر، سیرجان، رفسنجان، کرمان، شیراز و. شعبه داریم و با شهرهای دیگر نیز امکان همکاری داریم.
برای آینده شغلی خود چه اهدافی را دنبال میکنید؟
من در حال خلق دو برند جدید هستم که یکی از آنها برند رزالین؛ در آیندهای بسیار نزدیک فعالیت خود را آغاز خواهد کرد، قصد دارم رنسانس جدیدی در عصر پیتزا ایجاد کنم.
برند پیتزا رزالین
پیتزای باکیفیت مناسب، با قیمت مناسب و بستهبندی و ابعاد خاص
برای مشاوره و اخذ نمایندگی با این شماره تماس بگیرید.
۰۹۱۲۶۲۶۲۰۱۲
جناب آقای دانیال زرگان (مستر چیکن) توصیه خود را به جوانان اینگونه توصیه فرمودند:
برای شروع کار در این حوزه حتماً از برندهای بزرگ استفاده کنید، زیرا برندها مشاوره، تبلیغات و پشتیبانی لازم را انجام میدهند و راه شما برای موفقیت هموارتر خواهد شد
استمرار در کار، تکرار، تکرار و تکرار.
شور و اشتیاق؛ هدف و امیدواری اینها لازمه جواب گرفتن در هر کاری میباشد.
بنده در سختترین روزهای زندگی خود فهمیدم که باید رها باشم و به خدا ایمان و باور داشته باشم. فرض کنید سوار هواپیما هستید و فوبیای پرواز هم نداریم آیا بازهم میترسید؟ استرس دارید؟ چرا؟ مطمنا نه. ترسی ندارید؛ چون به خلبان اعتماد دارید و خیلی عادی سوار بر هواپیما میشوید و بعد از طی مسیر بدون استرس پیاده میشوید. اگر کابین پرواز را زندگی در نظر بگیریم و خلبان را خدا فرض کنیم؛ به دلیل اعتقاد و ایمان قلبی که به خدا داریم قطعاً بدون هیچ مشکلی تمام مسائل زندگی را میتوانیم مدیریت کنیم. اما اگر استرس داشته باشیم یعنی ایمان واقعی نداریم و فشارهای روحی و روانی فرکانسهای میفرستند که این فرکانسهای منفی باعث بروز اتفاقات بد میشود به مثال هر چه سنگه برای پای لنگه
پس بیایید به خداباور قلبی داشته باشیم و انرژیهای منفی را از خود رها کنید
راه ارتباطی از طریق اینستاگرام:
http://lnstagram.com/mr.chicken.۹۶
عهدیه سادات مدرسی فر، مدیر مجتمع فنی آموزشی و مرکز مشاوره هدف سازان و رئیس انجمن صنفی هتل داری تهران:
مصطفی کرم، مدیر و مربی باشگاه فوتبال سبز پوشان:
محمدعلی نوروزی، مدیر شرکت رزین های مهندسی ویژن: