سارا امیرپور، مدیر آموزشگاه مراقبت و زیبایی حور چهر :

تبلیغات، نوعی سرمایه گذاری است

روزنامه جام جم البرز با سارا امیرپور، مدیر آموزشگاه مراقبت و زیبایی حور چهر، گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید :
روزنامه جام جم البرز با سارا امیرپور، مدیر آموزشگاه مراقبت و زیبایی حور چهر، گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید :
کد خبر: ۲۳۶۹

به خاطر وضیعت اقتصادی، افراد نمی‌توانند در این حوزه ثبت نام نمایند، چون هزینه آموزش بالا است و به علت گرانی امکانات و مواد اولیه، تهیه آن‌ها مشکل است. دولت باید حمایت کند، که افراد کم درآمد بتوانند مواد اولیه را تهیه نمایند یا کمک هزینه برای کارورزی، در اختیار هنرجویان گذاشته شود تا در کار، تمرین بیشتر داشته باشند. تولید بعضی از شرکت‌های ایرانی خیلی خوب شده است و از اجناس خارجی بهتر می‌باشد و دارای برچسب سلامت است. برای تبلیغات هزینه زیادی باید پرداخت شود و یک سری بلاگر‌ها نیز هزینه بالایی می‌گیرند. تبلیغات نوعی سرمایه گذاری است که باعث استحکام کار شود. متاسفانه از نظر تبلیغات در این حوزه، حمایت زیادی صورت نمی‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات