
بنده متولد ۲/۸/۱۳۷۱ هستم. در حال حاضر به غیر از آرد که به صورت سهمیهای در اختیار صنف نان فانتزی قرار میگیرد، بقیه موارد از جمله خمیرمایه شکر و ... به صورت آزاد تهیه میگردد. کلیه نانوایان و کسانی که جواز کسب دارند از طریق سایت، آرد مورد نیازشان را خریداری مینمایند که البته این خود یکی از مشکلات موجود میباشد. در کل برای نان فانتزی هیچ امتیازی در نظر گرفته نمیشود و چیزی به عنوان سهمیه و تسهیلات نداریم.
یکی از مسائل مهم در جهت تولید نان با کیفیت برای مردم وجود نانوای حرفهای و آموزش دیده میباشد که متاسفانه بسیار نادر است. البته ما در فروشگاه خود به این امرمهم میپردازیم. همچنین در بحث تهیه مواد اولیه با کیفیت به خصوص آرد مرغوب بسیار دقت به خرج داده و از این امر پر اهمیت غافل نمیشویم. از آنجا که این شغل بسیار پر مخاطره است حمایت از افرادی که در این راه به مردم خدمت میکنند، بسیار در رشد این صنعت موثر میباشد.
همانطور که مستحضرید نانوایان در کشور وظیفه تامین نان مردم را بر عهده دارند و قشری بسیار زحمتکش هستند با وجود تعرفهای که برایشان قرار داده شده در شرایط سخت باید با مقدار مشخصی آرد تعداد مشخصی نان آماده و تحویل خریداران بدهند و با وجود دستگاههای کارتخوان با مشکلاتی مواجه هستند.
به نظرم رئیس محترم اتحادیه باید زیر ساختهای این صنعت را اصلاح و در صدد رفع مشکلاتی که پیشتر بیان شد برآید.
بیشتر تولید فروشگاههای نان فانتزی رژیمی بوده و برای افرادی که مشکلاتی از قبیل دیابت و ... دارند بسیار مناسب است. یکی از راههای معرفی و آشنایی مردم با این محصولات رسانهها و شبکههای مجازی هستند. نانهای فانتزی با کیفیت و سالم میتوانند جایگزین مناسبی برای نانهای سنتی باشند.
طی گفتگو با حسین مومنی، مدیرعامل شرکت معماری معرفی شد:
علی راوند، مدیر اجرایی مجموعه تبیین کرد:
علی راوند، مدیر اجرایی مجموعه گروه فنی مهندسی راوند:
دکتر سحر تهامی، مدیریت باشگاه ورزشی ست تاکید کرد: