مریم قربانی، مدیرعامل، حسین قربانی، نائب رئیس هیات مدیره و زهرا یگانه مسئول فنی شرکت سبزپویان پردیس :

کشاورزان در مورد مواد مصرفی، تحقیق و برآورد هزینه کنند

روزنامه جام جم البرز با مریم قربانی، مدیرعامل، حسین قربانی، نایب رئیس هیات مدیره و زهرا یگانه، مسئول فنی شرکت سبزپویان پردیس، گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید :
روزنامه جام جم البرز با مریم قربانی، مدیرعامل، حسین قربانی، نایب رئیس هیات مدیره و زهرا یگانه، مسئول فنی شرکت سبزپویان پردیس، گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید :
کد خبر: ۲۶۶۶

مریم قربانی: در سال‌های اخیر کشور ما با بی آبی مواجه شده است و متاسفانه خیلی از کشاورزان، زمین‌های خود را کوچک و یا کار کشاورزی را تعطیل نموده اند. مشکل بی آبی و نوسان نرخ ارز، ما را آزرده خاطر کرده است. نوسان ارز باعث شده است که نرخ ها، لحظه‌ای بالا روند و، چون مشتریان ما کشاورزان هستند، قدرت خریدشان پایین است و این نوسان قیمت‌ها را نمی‌توانند قبول نمایند.
بیشتر تجهیزات، از خارج کشور تامین می‌گردد. متاسفانه افراد بدون هیچ تحقیقی وارد این حوزه می‌شوند، توصیه بنده، این است که با یک مشاور صحبت کنند تا در کار خود، آسیب نبینند.
حسین قربانی: بزرگترین چالش ما، نوسان قیمت ارز است و دوم کوچک کردن زمین‌های کلان کشاورزی به عنوان باغ و باغچه می‌باشد. از مسئولین تقاضا برای رسیدگی داریم و مورد دیگر، مربوط به گرانی کالا‌ها است، که قیمت ها، به صورت دوره‌ای افزایش پیدا می‌کند و باعث می‌شود متقاضی کمتر شود، دغدغه اصلی ما باید برای آپدیت کردن کشاورز‌ها باشد که بتوانیم تکنولوژی روز دنیا را به آن‌ها انتقال دهیم. ما سعی کردیم کالای مورد تایید کشاورز را تهیه کنیم. مهم‌ترین قسمت خرید برای کشاورزان، این است که در ابتدا تحقیق و برآورد هزینه را انجام دهند و با مشاورین آگاه مشورت نمایند، برای تهیه کالا‌های اساسی، زودتر اقدام کنند، چون بعد‌ها هزینه‌ها بالا می‌رود. کشاورزان سعی کنند به روز باشند و نسبت به مواد مصرفی، تحقیق نمایند و از بهترین مدل، استفاده کنند تا هزینه‌های کمتری پرداخت کنند.
زهرا یگانه: به علت کمبود آب، شرایط سنگین و دشواری برای کشاورز ایجاد شده است و نوسان نرخ، باعث ضعیف شدن کار می‌شود. باید از همکاری افراد بیشتری در کار، استفاده شود، چون باعث همفکری در پیشرفت کار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات