به گزارش جام جم البرز،شهرام صیادی اظهار کرد:طی این بازدیدها ۴۶ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد، بدون استاندارد و شرایط بهداشتی از مصرف چرخه انسانی خارج شد.
وی ادامه داد: از ابتدای سال ۶ کارگاه غیر مجاز تولید مواد غذایی کباب کوبیده، همبرگر دست ساز، لواشک، شیرینی سنتی، سردخانههای دارای مواد غذایی غیر مجاز شناسایی و برخورد قانونی شد.
دکتر صیادی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات مهم بازرسان سلامت محیط کنترل سلامت آب است که در این خصوص کنترل آب شرب مصرفی از طریق نمونه برداری بیش از ۲۶۰۰ مورد و کنترل آب شرب مصرفی از طریق کلرسنجی بیش از ۳۹ هزار مورد در استان انجام شده است.
رئیس دانشگاه در پایان از البرزنشینان خواست هرگونه تخلف بهداشتی را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.
فرنگیس سرابی، مدیر مجموعه مواد غذایی طعم ناب:
امیر جعفری، مدیر هایپرمارکت ۷۷۷:
مهدی پوردیان، مدیر دیزی کده کیان:
علی انصاری قشلاق، مدیر قنادی علیرضا: