آغاز تزریق واکسن پنوموکوک در البرز

آغاز تزریق واکسن پنوموکوک در البرز
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: واکسن پنوموکوک ویژه کودکان دو ماهه، همزمان با سراسر کشور در روز شنبه مصادف با ۱۳ مرداد ماه برای جامعه هدف البرزی تزریق می‌شود.
کد خبر: ۳۰۹۰

به گزارش جام جم البرز: "معصومه جودکی" معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در کرج، گفت: از روز شنبه، ۱۳ مرداد ماه، همزمان با سراسر کشور تزریق واکسن ۱۰ ظرفیتی پنوموکوک در استان البرز آغاز می‌شود.
وی گفت: برنامه واکسیناسیون پنوموکوک بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت در حال حاضر از شیرخواران دوماهه آغاز و تمامی پایگاه‌ها و مراکز بهداشتی استان آماده ارایه خدمت به افراد واحد شرایط می‌باشند.

معاون بهداشت تاکید کرد: پنومونی، دپنوموکوکی یکی از شایع تریت علل عفونت‌های تنفسی و یکی از علل اصلی مرگ و میر کودکان زیر ۵ سال در جهان است که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.
وی افزود: این واکسن ۱۰ ظرفیتی، در ۳ نوبت دوماهگی، چهارماهگی و دوازده ماهگی به میزان ۰.۵ سی سی در عضله ران کودک تزریق می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات