بنده دانش آموخته دکترای مدیریت مالی میباشم. این مجموعه دارای دو شعبه است. علاوه بر شعبه کرج در شهر یزد نیز شعبه داریم. جناب آقای مهندس رضوی در شعبه یزد قبول زحمت کرده و همراه و شریک کاری اینجانب نیز هستند. مدریت شعبه کرج با من است. یزد شهری بسیار با اصالت و با فرهنگ میباشد. در مجموعه ما حدود ۲۵ نفر به صورت مستقیم و ۱۰نفر به صورت غیر مستقیم فعالیت میکنند.
باتوجه به اینکه دانش مردم در حال حاضر نسبت به گذشته بسیار افزایش پیدا کرده است، درباره مسأله خوراک و تغذیه اهمیت بیشتری قائل هستند. شیرینی و این نوع از خوراکیها برای مردم مساله ایجاد کرده و تصور میکنند مصرف شیرینی جات موجب چاقی میشود. در صورتی که امروزه مثلا از شکر قهوهای استفاده میشود که ارگانیک است، ولی طعم همان شکر سفید را دارد.
گیاه استویا برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است. طعم آن به گفته دوستانی که در معاونت بهداشت و درمان هستند چندین برابر شیرینتر از شکر است، اما میزان قند خون را جابه جا نمیکند و به صورت شربت یا شیره میباشد. معمولا به صورت ظروف ۲۰لیتری فروخته میشود. به تازگی با این گیاه سوهان تولید کرده اند. ما نیز با همین گیاه چند محصول تولید نموده ایم. محصولاتی مثل شیرینی نارگیلی، نان برنجی، حاجی بادام و باقلوا را با همین روش تولید میکنیم که طعم بسیار خوبی دارد و اصلا مشکل قند ایجاد نمیکند. این موضوع را مورد آزمایش قرار دادیم و به اثبات رسید. به طور کلی کیفیت شیرینی ایران، تراز جهانی دارد.
به طور کلی مصرف کنندههای اصلی این محصولات بیشتر آقایان هستند، چرا که خانمها بیشتر نگران چاقی هستند.
بیشترین معضل ما تهیه مواد اولیه است. مثلا برای شیرینی نارگیلی نیاز به پودر نارگیل و هل داریم. هل در کشور ما تولید نمیشود و از هندوستان وارد میشود قیمت هل با دلار نوسان دارد، اما جدا از قیمت از نظر کیفیت نیز محصولات متفاوت هستند. برای مثال شکر را از یک استان خریداری کردیم، اما متاسفانه کیفیت نامناسبی داشت.
شاید اگر بنده در این حوزه مسئول بودم، شکری که برای مصرف مردم عادی است را جدا از شکر مورد استفاده قنادان قرار میدادم. نوع کار ما به گونهای است که هر محصولی استفاده میکنیم، در شیرینی دیده خواهد شد؛ بنابراین هر موقع برای خرید اقدام میکنم ابتدا با دوستان مسئول فنی بهداشت و درمان مشورت میکنم و بهترین شکری که از نظر خلوص کیفیت مشخصتری داشته باشد را برای خرید، قرارداد منعقد میکنم.
قصد جسارت به هیچ صنفی را ندارم، اما در حال حاضر مدیریت، جزو شاخصترین امور است و باید افراد متخصص (مخصوصا در کلان شهرها) در این جایگاه قرار بگیرند. اتاق اصناف نیز از طریق صنف مدیریت میشود.
در برخی موارد باید مدیریت وجود داشته باشد در اصناف مواد غذایی و نانواییها باید مدیریت به صورتی باشد که آگاهی و اشراف کاملی از بهداشت حرفه ای و مسئولیت فنی غذا داشته باشد.
بعد از موضوع تامین مواد اولیه، عدم هماهنگی دستگاههای نظارتی مشکل دیگری است که در حرفه ما وجود دارد.
دستگاه صنعت و معدن اگر بر صحت شکل گیری کسب وکار نظارت دارند نباید به مسائل بهداشتی ورود کنند، بلکه در این زمینه باید سازمان بهداشت حرفه ای نظارت لازم را انجام دهد. همچنین در زمینه قیمت گذاری باید اداره تعزیرات اقدام انجام دهد و این مسئله ربطی به اداره جهاد ندارد.
زمانی که فردی وارد کسب و کار میشود فرصتی برای امور کم اهمیت وجود نخواهد داشت؛ بنابراین درمورد این عدم هماهنگی دستگاهها باید اقدامی عاجل انجام شود.
از لحاظ رسانهها نیز معتقدم که یک خبرنگار در این حوزه باید کاملا رسالت خود را انجام دهد و استقلال داشته باشد. به دور از جانبداری باید در مورد مشکلات و راه حلهای آن صحبت و پس از آن منعکس شود.
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛