
به گزارش جام جم البرز: «علی زندی فر» گفت: از آغاز طرح جابجایی زائران مشهد مقدس از تاریخ هشتم تا سیزدهم شهریور ۲ هزار زائر البرزی با استفاده از ۷۸ دستگاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل جادهای از استان البرز به مشهد مقدس اعزام شدند.
وی گفت: هم زمان با آغاز طرح جابجایی زائران به مشهد الرضا برنامهریزیهایی از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای صورت گرفت تا بهترین شرایط برای سفر زائران به مشهد مقدس توسط ناوگان حمل و نقل عمومی استان فراهم شود.
زندی فر گفت: تمام ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی استان به کار گرفته شد تاجابهجایی مسافران بدون مشکل انجام شود و با توجه به همکاری و همراهی مطلوب شرکتها و مالکان ناوگان اتوبوسی علاوه بر تامین نیاز برای بازگشت زائران استان البرز، به سایر استانهای کشور نیز ناوگان کمکی اعزام شده است.
روزبه فاطمی، مدیرعامل و رضا فاطمی، رئیس هیات مدیره شرکت مونا الماس فاطمی، برند فیلجون:
مهندس حمید رضا حیدری، رئیس هیئت مدیره آکادمی «مهرسام» و شرکت نوین راه علم و خرد مهرسام تاکید کرد:
پگاه حسن نژاد، مدیر عامل و پرهام حبیب اللهی، عضو هیئت مدیره شرکت زیست آذین دارما:
دکتر محمد تیموری، مدیرعامل و بنیان گذار شرکت نرم افزاری آدا خاطر نشان ساخت: