به گزارش جام جم البرز،به گفته دکتر عبداللهی، برگزاری مستمر جلسات شورای گفتگو یک ابزار موثر در ایجاد تعامل و همفکری میان بخش خصوصی و دولت است و نقش بهسزایی در حل مسائل و چالشهای استان و تسهیل روند تصمیمگیریها در این حوزه ایفاد میکند.
در ادامه پرهام رضایی رئیس اتاق بازرگانی البرز نیز ابراز امیدواری کرد که با ادامه روند همکاری میان دولت و بخش خصوصی و دولت، پیشرفتهای بیشتری در راستای توسعه استان انجام شود.
وی ضمن تشکر از استاندار و اعضای شورای گفتگو، بر ادامه همکاری و تلاش برای بهبود وضعیت استان از طریق برگزاری نشستهای مهم تعاملی همچون شورای گفتگو تاکید کرد.
رئیس اتاق بازرگانی البرز عنوان کرد: تقدیر از مدیران بخش خصوصی توسط دولتمردان، نشان از توجه ویژه مسئولان به نقش مؤثر فعالان این عرصه در پیشبرد اهداف توسعهای استان دارد.
دکتر الهام حسنی، موسس و مسئول فنی داروخانه دکتر حسنی:
دکترسهیلا برجی، فوق تخصص غدد و متابولیسم واکاوی کرد:
دکتر مهرداد سلیمی زاده، جراح و دندانپزشک :
دکتر سید علی موسوی، متخصص قلب و عروق تبیین کرد: