
جام جم البرز: دکترشهرام صیادی روز چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط گفت: ۱۸۵ کارشناس با هدف نظارت و حفظ بهداشت و سلامت محیط به طور شبانه روزی بر ۵۰ هزار واحد صنفی، اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان نظارت میکنند.
وی افزود: با تلاش کارشناسان سلامت محیط بیش از ۱۵۰ هزار بازدید نظارتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی طی ۶ ماه گذشته صورت گرفت و پنج هزارو۶۰۰ متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.
صیادی اظهار کرد: در این مدت ۲ هزارو۵۵۲ واحد صنفی و ۱۲ کارگاه غیرمجاز تولید مواد غذایی در استان البرز پلمب شدند.
وی افزود: امسال نیز بیش از پنج هزارو۴۰۰ مورد نمونه برداری و بیش از ۸۵ هزار مورد کلر سنجی آب شرب در البرز انجام شده است.
محمد صادق ملا باقر، مدیر آموزشگاه تخته گاز تاکید کرد:
امین محمدی، مدیر عامل شرکت تجارت راوین:
مصاحبه اختصاصی با لیلا فصیحی، نماینده شرکت پرستاری مراقبت از سالمندان و بیماران
رزا زارعی، مدیر مجموعه رزیتا پتینه: