به گزارش جام جم البرز: دانش آموزان استان البرز پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و اجرای سرودهای ملی و حماسی به استقبال از آیینهای ویژه دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی رفتند.
همچنین دانش آموزان با برافراشتن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و برپایی یادمان شهدا، اجرای دکلمه و مسابقات فرهنگی یاد امام راحل (ره) و شهدا را گرامی داشتند.
امسال با توجه به تقارن این روز با روز پنج شنبه و تعطیلی مدارس، این آیین به صورت همزمان امروز در مورخ ۱۱ بهمن ماه برگزار شد.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز در آیین متمرکز نواختن زنگ انقلاب در دبیرستان شاهد شهیدان نعمتی کرج گفت: انقلاب اسلامی امانت بزرگ الهی در دستان ما است که باید به خوبی از ارزشهای آن صیانت کنیم.
" داوود شمس" افزود: امروز ملت قهرمان ایران محور مقاومت و ایستادگی درجهان است و گفتمان امام راحل (ره) در دنیا فراگیر شده است.
مجید برومند، مدیر مجموعه فوم بتن اهورا:
ماهر حریری، مدیرعامل شرکت تولیدی محصولات آرایشی ماهرآراسام:
فریبا آشتیانی، مدیریت خانه بازی ارکیده:
فائزه عزتی بند کهن، فعال طب تلفیقی و مدیر عطاری کیمیا: