جام جم البرز: سرهنگ حکمت الله شجاعی گفت: به دنبال چندین فقره سرقت طلاهای بانوان در نقاط مختلف شهرستان کرج، دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: در بررسیهای اولیه کارآگاهان مشخص شد که سارقان که یک باند سه نفره هستند با یک دستگاه خودروی سمند نقرهای پلاک مخدوش در سطح شهر کرج تردد کرده و بانوانی که منتظر تاکسی بوده را شناسایی و پس از سوار کردن افراد با استفاده از سلاح سرد آنها را تهدید و اقدام به بریدن طلاجات آنان نموده و از محل متواری میشدند.
وی با اشاره به اعتراف متهمان به ۱۳ فقره سرقت به این شیوه بیان کرد: برابر دستور دادیار شعبه ۱۵ دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه سه شهید بهشتی کرج تصاویر متهمان بدون پوشش منتشر میشود تا چنانچه شهروندان توسط این افراد مورد سرقت و اذیت و آزار قرار گرفته اند، برای پیگیری موضوع و تشکیل پرونده به ساختمان پلیس آگاهی استان البرز واقع در میدان طالقانی کرج مراجعه کنند.
گفتوگو با مهندس حبیبالله شهریاری، مدیرعامل مجموعه فیدار صنعتگران ماشین البرز
مهندس پدرام نوروزی، مدیر مجموعه پدرام کامپیوتر:
مهرداد حسین خانی، عضو هیات مدیره طلا، ساعت و عینک شهرستان شهریار و خزانه دار اتحادیه صنف طلا و جواهر:
محمد سخنران، مدیر و موسس مجموعه حسابداری تحلیل تراز آسیا، عنوان کرد: