
جام جم البرز: سرهنگ حکمت الله شجاعی مطرح کرد: در پی اعلام یک فقره درگیری منجر به قتل در یکی از مناطق شهرستان کرج اکیپی از مأموران پلیس آگاهی استان البرز به محل وقوع جرم اعزام شدند.
وی افزود: در بررسی مأموران مشخص شد مقتول که مردی ۵۷ ساله است با ضربه چاقو به قفسه سینه از سوی به دخترش به قتل رسیده و با توجه به حساسیت موضوع، تلاش جهت شناسایی قاتل در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
رئیس پلیس آگاهی استان البرز عنوان کرد: پس از تحقیقات همسر مقتول گفت همسرم همیشه با من و دخترم جر و بحث میکرد و در یکی از همین جر و بحثها وقتی به سمت دخترم که در داخل آشپزخانه بود رفت او با عصبانیت ضربهای با چاقو به همسرم زد.
وی با اشاره به اینکه قاتل پس از قتل از محل متواری شد، افزود: با انجام تحقیقات پلیسی و اخذ دستور قضائی قاتل دستگیر شد و در اعترافات خود گفت اصلاً قصد کشتن پدرم را نداشتم، اما از روی عصبانیت ضربهای با چاقو به او زدم و الان به شدت پشیمانم.
سرهنگ شجاعی با اشاره به اینکه مهارت کنترل خشم و داشتن سعه صدر در بسیاری موارد منجر به پیشگیری از بروز حوادث تلخ میشود، بیان کرد: قاتل با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
در گفتوگو با جام جم البرز مطرح شد؛
ساسان محمودی، مدیرعامل و سید احمد محمدی، نائب رئیس شرکت مهندسی پارس دانش الکترونیک سها :
محمد متقیان نژاد، رئیس انجمن شیتوریو شوکوکای یونیون آسیا تاکید کرد:
راحله کریمی، مدیر و موسس مجموعه ورزشی ستاره سازان :