جام جم البرز: رحیم خاکی با اشاره به بررسی پرونده متقاضیان ایجاد اماکن گردشگری کشاورزی در البرز در جلسه کمیته فنی گردشگری کشاورزی استان گفت: بر اساس دستورالعمل صدور مجوز فعالیت طرحهای گردشگری کشاورزی و نظارت بر طرحهای متقاضیان، این جلسه با حضور اعضای کمیته تشکیل شد.
وی بیان کرد: در این کمیته سه پرونده متقاضی ایجاد گردشگری کشاورزی در شهرستانهای طالقان، کرج و اشتهارد با محوریت مزرعه، زنبورداری و باغداری بررسی شد و با توجه به تکمیل مدارک، هر سه پرونده مورد تأیید قرار گرفتند. در نیمه نخست سال جاری ۶ پرونده بررسی و پروانه صادر شده است.
فرنگیس سرابی، مدیر مجموعه مواد غذایی طعم ناب:
امیر جعفری، مدیر هایپرمارکت ۷۷۷:
مهدی پوردیان، مدیر دیزی کده کیان:
علی انصاری قشلاق، مدیر قنادی علیرضا: