
به گزارش جام جم البرز،علی گلرخی شهردار مهستان گفت: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال بارش باران در روز گذشته، ۱۰ اکیپ ستاد رفع آبگرفتگی معابر در سطح شهر مهستان مستقر شدند.
در این راستا در هر فاز شهر، یک اکیپ ستاد رفع آبگرفتگی حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری مهستان بصورت ثابت و چندین اکیپ بصورت گشت سیار جهت جلوگیری از آبگرفتگی معابر مستقر بودند که با توجه به تخلیه انهار از چندین ماه قبل، آبگرفتگی و مشکل خاصی در سطح شهر نداشتیم.
در روز گذشته با توجه به شدت بارش باران در مدت زمان کم، شاهد آبگرفتگی حاشیه میدان مادر بودیم، اما با فعالیت بهموقع نیروهای خدمات شهری، مشکل در کمتر از نیمساعت رفع شد.
گفتوگو با مهندس حبیبالله شهریاری، مدیرعامل مجموعه فیدار صنعتگران ماشین البرز
مهندس پدرام نوروزی، مدیر مجموعه پدرام کامپیوتر:
مهرداد حسین خانی، عضو هیات مدیره طلا، ساعت و عینک شهرستان شهریار و خزانه دار اتحادیه صنف طلا و جواهر:
محمد سخنران، مدیر و موسس مجموعه حسابداری تحلیل تراز آسیا، عنوان کرد: