یونس صارمی، مدیرمجتمع:

کیفیت،بهداشت و زیبایی مجتمع گردشگری تالار افلاک زبانزد مردم است

یکی از راه‌های تحقق توسعه گردشگری ایجاد مجتمع‌های گردشگری است که این امر از طریق جذب گردشگر و افزایش اشتغال بر رشد اقتصادی و در نهایت توسعه کشور تاثیر می‌گذارد.
یونس صارمی،مدیر مجتمع گردشگری تالار افلاک خرم آباد 9 سال است این مجتمع را مدیریت می کند ولی این حرفه در خانواده وی موروثی است . دقایقی با این کارآفرین خلاق ،هم صحبت شدیم ماحصل این گفتگو را در ذیل ملاحظه می فرمائید:
یکی از راه‌های تحقق توسعه گردشگری ایجاد مجتمع‌های گردشگری است که این امر از طریق جذب گردشگر و افزایش اشتغال بر رشد اقتصادی و در نهایت توسعه کشور تاثیر می‌گذارد. یونس صارمی،مدیر مجتمع گردشگری تالار افلاک خرم آباد 9 سال است این مجتمع را مدیریت می کند ولی این حرفه در خانواده وی موروثی است . دقایقی با این کارآفرین خلاق ،هم صحبت شدیم ماحصل این گفتگو را در ذیل ملاحظه می فرمائید:
کد خبر: ۴۸۲۸

چه انگیزه‌ای موجب شد به این حوزه فعالیت وارد شوید؟
ابتدا ازبرادرم جناب آقای روح الدینی صارمی به عنوان مدیر اصلی مجتمع سپاسگزاری می‌کنم که همواره پشتیبان مابوده است.
این حرفه و فعالیت، شغل اجدادی ما می‌باشد. با برادران خود، به صورت مشارکتی، این مجموعه را اداره می‌کنیم. هر کدام از برادران، در یک قسمت مشغول به فعالیت هستند و سالن و بخش خود را مدیریت می‌کنند.
مجتمع گردشگری شما، شامل چه بخش‌هایی است؟ و چه مراسمی در آن برگزار می‌کنید؟
اصل کار ما، برگزاری مراسم ازدواج است ودرکنارآن رستوران سنتی برای پذیرایی ازعموم مردم هم داریم. برای جشن‌های عروسی و مراسم عقد، سالن‌های جداگانه داریم که دیزاین شده و مراسم را در آنها برگزار می‌کنیم.
وسعت مجموعه چقدر است و امکان پذیرایی از چه تعداد مهمان را دارید؟
سالن ما، گنجایش ۳هزار نفر را دارد. مراسم عروسی وحید امیری، بازیکن پرسپولیس را در سالن خود برگزار کردیم که همشهری خود ما بوده و ۵هزار نفر میهمان داشت. سالن ما، مجهز به تمام امکانات و دستگاه‌های به روز برای تهیه غذا و دستگاه‌های صنعتی می‌باشد.
تنوع غذایی به چه میزان است و بیشتر چه غذا‌هایی سرو می‌کنید؟
در خرم آباد، به صورت کلی دربیشتر مراسم‌ها چلو گوشت سرو می‌شود. به زبان محلی به آن بز برنج گفته می‌شود. منو مخصوص داریم و هر نوع غذایی که بخواهند، به صورت سلف سرویس و تک پرس و بیرون بر ارائه می‌کنیم. برای مراسم‌های کوچک که در خانه برگزار می‌شود، غذا تهیه می‌کنیم و درب منزل تحویل می‌دهیم. توزیع و ارسال هم رایگان است.
قدمت مجموعه شما، چند سال است و چند پرسنل در مجموعه دارید؟
ما ۳۰نفر پرسنل داریم و ۹ سال است که این تالار افتتاح شده و با مجوز فعالیت می‌کنیم.
از نظر بهداشتی، سطح کیفیت مجتمع افلاک، چه اندازه است؟
ما از نظر بهداشت و کیفیت سطح مطلوبی داریم و می‌توانم بگویم در منطقه زبانزد خاص و عام هستیم.
نسبت به مجموعه‌های مشابه، چه ویژگی و مزیت‌های رقابتی دارید؟
اولین موردی که برای تالار و رستوران اهمیت دارد، کیفیت غذا است. از نظر زیبایی و بهداشتی، باید بهترین باشیم. از نظر قیمتی هم هر آنچه صنف مشخص کرده، حتی پایین تر، ارائه می‌دهیم و متناسب با کیفیت کار ما است. رقابت در تالار‌ها و رستوران‌ها زیاد است.
برای کسانی که می‌خواهند وارد این حوزه کاری شوند، چه توصیه و پیشنهادی دارید؟
پیشنهاد ما در ابتدا این است که باید صبر و حوصله داشته باشند. اگر رضایت مردم و مشتریان را در نظر نگیرند، نمی‌توانند در این حرفه موفق شوند. باید مشتری مداری و کیفیت بالا داشته باشند.
خیلی از مخاطبین که در شهرستان‌ها و یا خرم آباد هستند و مصاحبه را می‌خوانند، علاقه مند می‌شوند که با مجموعه شما ارتباط بگیرند. لطفاً راه‌های ارتباطی با مجموعه خودتان را بفرمایید.
پیج اینستاگرام:
talar_aflak@
مجتمع خیرین افلاک
خرم‌آباد -کیلومتر ۳جاده اندیمشک- جنب هواشناسی و گمرک- مجتمع و تالار افلاک
با مدیریت: حاج روح الدین صارمی و اخوان
شماره‌های تماس:
۰۶۶۳۳۴۳۵۵۵۵،
۰۹۱۶۶۶۱۱۱۴۱،
۰۹۱۶۱۶۱۹۱۶۶

newsQrCode
ارسال نظرات