بزرگترین چالش حوزه تخصصی شما در سراسر کشور چیست؟
در تعاملی که با مشتریان داریم بیشترین انتظارشان از ما در حوزه مالی است و انتظار یک کار خوب با قیمت مناسب دارند. از دید ما بزرگترین معضل فقدان آموزش کافی در کار است و نبود یکسری از دانشهای فنی است که باید در سیستم ما باشد.
اگر وزیرراه و شهرسازی بودید چه سیاستهایی اتخاذ میکردید؟
منتلاش میکردم دو حوزه آکادمی و تجربی را باهم همزمان هدایت کنم، افرادی که در این حوزه فعالیت دارند یاصرفا تجربی هستند و یا خیلی آکادمیک هستند، از مسیر وپستی و بلندیهای کار چیزی نمیدانند و برای همین نیاز است که باید این دو حوزه باهم حرکت کنند. باید در دانشگاه ودر بخش علمی فقط به بخش تئوری توجه نشود، باید از افرادی که به صورت تجربی تبحر دارند در این حوزه کمک گرفت. عدم آشنایی بخش علمی به مسائل عملی بسیار دیده میشود.
در مورد مواد اولیه، انتخاب شما نوع داخلی آن است یا خارجی؟
ما دربخش متریال نیاز داریم که یکسری از اجناس را به روز رسانی کنیم تا از لحاظ کیفیت به آن نقطهای که در ساختمان لازم داریم برسیم، یکسری از متریال مانند موکت و کف پوش و سرامیکها که ایرانی است با محصولات خارجی برابری میکند ویک سری برندها خیلی خوب هستند. ولی یکسری از متریالها نیازمند این است که کیفیت کار را بالا ببرند. از نگاه تخصصی، بالای ۸۰ درصد متریالها مواد اولیه خارجی است.
به نظر شما برای افزایش کیفیت تولید داخلی باید چه کاری انجام دهیم؟
قبل ازهر کاری آموزش میتواند به ما کمک کند و باید هم در بخش تئوری و هم در بخش عملی باشد، که آزمون و خطا انجام شده باشد و کنترل کیفیت و تعیین قیمت اصولی انجام شود و افرادی که به صورت تخصصیتر در این حوزه هستند میتوانند به کار ما کمک کنند. پیشنهاد من این است که در ساخت و ساز از متریال عرف استفاده نکنیم و به سمت سبک سازی برویم ولی در حال حاضر نیاز به بستر سازی زیادی دارد.
در زمینه تاثیر رسانهها در شناساندن این حوزه توضیح دهید.
مطبوعات بخشی از آموزش است که میتواند به عنوان اطلاع رسانی و در رشد و پیشرفت به ما کمک کند و در بخش آکادمیک و تجربه میتواند پله پله اطلاع رسانی کند و آموزش دهد.
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛